Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:55
  • Competitiewedstrijd: IV División.07
  • Stadion: HELMANTICO
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 8719
UD Salamanca West Jamón
433 Tactiek 442.1
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 49.4
adequate Schieten very good
adequate Passen solid
average Verdedigen good


1e minuut.
André bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos rent richting de bal. Campos passt de bal met de wreef. das Graças is nu in balbezit. das Graças draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Wiercipięta onderschept slim de pass. Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Przybysz met een sublieme pass. Klungelig pakt das Graças de bal. das Graças haalt uit met een fantastische trap. Pruna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kotwicz met een snelle inworp. das Graças probeert naar een medespeler te passen. André rent richting de bal. André schiet op doel. Pruna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:1

6e minuut.
das Graças passt de bal in één keer door. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt André de bal. André schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:2

8e minuut.
Rodríguez Mínguez is nu in balbezit. André onderschept slim de pass. das Graças heeft problemen om de bal te vangen. André rent richting de bal. André schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Wiercipięta verovert de bal door een tackle van achteren. Wiercipięta met een sublieme pass. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... Pruna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:3

15e minuut.
Fernández Coalla verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kotwicz met de inworp. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Doeltrap. Álvarez trapt de bal weg van het doel. Campos kopt de bal weg. André is nu in balbezit. André schiet op doel. Pruna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:4

17e minuut.
Klungelig pakt Varona de bal. das Graças verovert de bal door een tackle van achteren. das Graças passt de bal met de wreef. André is nu in balbezit. André schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodríguez Mínguez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pruna de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:5

21e minuut.
Varona kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Wiercipięta de bal onder controle te krijgen. Przybysz speelt de bal door. Klungelig pakt André de bal. André schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pruna bokst de bal weg. Paal! Pruna probeert naar een medespeler te passen. Campos kopt de bal weg. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ... Pruna bokst de bal weg. das Graças is nu in balbezit. das Graças draait met de bal, schiet en ... Pruna werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:6

37e minuut.
Daar is Wiercipięta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wiercipięta passt de bal met de wreef. André rent richting de bal. Daar is André, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. André haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Pruna trapt de bal weg van het doel. Przybysz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert André de bal onder controle te krijgen. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 79%, West Jamón 21%.
UD Salamanca - West Jamón 0:7

46e minuut.
Przybysz passt de bal in één keer door. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças passt de bal zonder na te denken. André is nu in balbezit. André schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wiercipięta kopt de bal weg. Kotwicz rent richting de bal. Kotwicz probeert naar een medespeler te passen. das Graças is nu in balbezit. das Graças haalt uit met een fantastische trap. Pruna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Rodríguez Mínguez verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Fernández Coalla de bal. Fernández Coalla onderschept slim de pass. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Campos passt de bal zonder na te denken. Wiercipięta speelt de bal door. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Álvarez de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos passt de bal met de wreef. André is nu in balbezit. André schiet op doel. Pruna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. das Graças rent richting de bal. das Graças schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:8

64e minuut.
Kotwicz passt de bal zonder na te denken. Przybysz is nu in balbezit. Przybysz passt de bal met de wreef. André rent richting de bal. André schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Wiercipięta passt de bal met de wreef. Campos is nu in balbezit. Campos passt de bal zonder na te denken. Daar is Kotwicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotwicz probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Kotwicz speelt de bal door. Daar is Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos passt de bal zonder na te denken. André rent richting de bal. André haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pruna probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. das Graças is nu in balbezit. das Graças draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:9

76e minuut.
André verovert de bal door een tackle van achteren. André passt de bal in één keer door. das Graças rent richting de bal. das Graças schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta geeft de bal voor. Klungelig pakt Rodríguez Mínguez de bal. das Graças rent richting de bal. das Graças schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz probeert naar een medespeler te passen. Daar is das Graças, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotwicz rent richting de bal. Kotwicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Pruna trapt de bal weg. Campos heeft problemen om de bal te vangen. Campos probeert naar een medespeler te passen. André is nu in balbezit. André haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Wiercipięta probeert naar een medespeler te passen. André is nu in balbezit. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. André rent richting de bal. André schiet op doel. Pruna kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
González Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos speelt de bal door. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Salamanca - West Jamón 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Salamanca 79%, West Jamón 21%.
UD Salamanca - West Jamón 0:10