Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escolanets C. F. SuperDepor
352 Tactiek Pachuli
44% Balbezit 56%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 29
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.2 gemiddelde waardering 50.1
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
zwak Verdedigen goed


2e minuut.
Pernía onderschept slim de pass. Pernía met een sublieme pass. Tzouvanakis met een sublieme pass. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:1

5e minuut.
Turco geeft een hoge lob. Daar is Duscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teleki speelt de bal door. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ... Costanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Duscher heeft problemen om de bal te vangen. Cerdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerdán geeft een lange en hoge pass. Pernía kopt de bal weg. Tzouvanakis geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teleki rent richting de bal. Teleki schiet op doel. Costanilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:2

13e minuut.
Santolaya rent richting de bal. Tzouvanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzouvanakis speelt de bal door. Iachetta heeft problemen om de bal te vangen. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Cerdán geeft een lange en hoge pass. Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turco geeft een lange en hoge pass. Iachetta springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:3

19e minuut.
Tzouvanakis probeert naar een medespeler te passen. Iachetta rent richting de bal. Teleki is nu in balbezit. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta schiet op doel. Costanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teleki rent richting de bal. Teleki schiet op doel. Cerdán probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:4

22e minuut.
Teleki is nu in balbezit. Duscher is nu in balbezit. Teleki onderschept slim de pass. Teleki probeert naar een medespeler te passen. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:5

24e minuut.
Cerdán kopt de bal weg. Tzouvanakis rent richting de bal. Tzouvanakis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Iachetta de bal. Iachetta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Duscher verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel is nu in balbezit. Knobel passt de bal met de wreef. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Llador speelt de bal door. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Blázquez zijn tegenspeler op de grond. Blázquez krijgt een gele kaart. Teleki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Blázquez probeert naar een medespeler te passen. Knobel wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Knobel is nu in balbezit. Knobel passt de bal met de wreef. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. Cerdán probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escolanets C. F. 81%, SuperDepor 19%.
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:6

47e minuut.
Cerdán geeft een hoge lob. Turco bereikt de bal nog maar net als eerste. Turco passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Teleki de bal. Teleki schiet op doel. Costanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Iachetta de bal. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:7

53e minuut.
Tzouvanakis probeert naar een medespeler te passen. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta probeert naar een medespeler te passen. Teleki rent richting de bal. Teleki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:8

58e minuut.
Teleki is nu in balbezit. Teleki met een sublieme pass. Tzouvanakis rent richting de bal. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Morgado controleert de bal met de borst. Morgado geeft de bal voor. Carpintero rent richting de bal. Iachetta verovert de bal door een tackle van achteren. Iachetta passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Blázquez speelt de bal door. Pernía is nu in balbezit. Bergara Larrañaga schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pernía is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Knobel wilt de vrije trap nemen. Costanilla bokst de bal weg. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Tzouvanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzouvanakis passt de bal zonder na te denken. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ... Costanilla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:9

68e minuut.
Turco met een snelle inworp. Knobel rent richting de bal. Knobel speelt de bal door. Iachetta rent richting de bal. Iachetta schiet op doel. Costanilla kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ... Bergara Larrañaga heeft problemen om de bal te vangen. Knobel rent richting de bal. Knobel geeft de bal voor. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Fernández Marín controleert de bal met de borst. Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fernández Marín. Fernández Marín krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Cárdenas is nu in balbezit. Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Turco bereikt de bal nog maar net als eerste. Turco geeft een hoge lob. Iachetta springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Knobel rent richting de bal. Knobel passt de bal met de wreef. Turco heeft problemen om de bal te vangen. Turco geeft een lange en hoge pass. Iachetta springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tzouvanakis rent richting de bal. Tzouvanakis probeert naar een medespeler te passen. Cerdán is nu in balbezit. Iachetta verovert de bal door een tackle van achteren. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Teleki rent richting de bal. Teleki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:10

82e minuut.
Bergara Larrañaga kopt de bal weg. Santolaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Carpintero is nu in balbezit. Tzouvanakis verovert de bal door een tackle van achteren. Tzouvanakis geeft de bal voor. Costanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pernía kopt de bal weg. Llador bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta begaat een overtreding. Iachetta krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Suárez Fernández heeft problemen om de bal te vangen. Suárez Fernández geeft de bal voor. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. Costanilla probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:11

86e minuut.
Rosa passt de bal zonder na te denken. Teleki is nu in balbezit. Carpintero is nu in balbezit. Iachetta onderschept slim de pass. Iachetta schiet op doel. Costanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escolanets C. F. 75%, SuperDepor 25%.
Escolanets C. F. - SuperDepor 0:11