Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bizkaia F.C. CA Benicalap
352 Tactiek 442
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 31
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Niţescu kopt de bal weg. Parrado is nu in balbezit. Parrado passt de bal zonder na te denken. Daar is Dorado Bielsa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dorado Bielsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia F.C. - CA Benicalap 0:1

17e minuut.
Nistor is nu in balbezit. Nistor geeft de bal voor. Charles kopt de bal weg. Viñuela rent richting de bal. Viñuela schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Errandonea geeft een lange en hoge pass. Zubillaga heeft problemen om de bal te vangen. Parrado is nu in balbezit. Parrado draait met de bal, schiet en ... Guayre maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bizkaia F.C. - CA Benicalap 0:2

31e minuut.
Pesarrodona verovert de bal door een tackle van achteren. Archer geeft een lange en hoge pass. Niţescu kopt de bal weg. Parrado bereikt de bal nog maar net als eerste. Errandonea geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizkaia F.C. 49%, CA Benicalap 51%.
Bizkaia F.C. - CA Benicalap 0:2

73e minuut.
Pesarrodona speelt de bal door. Parrado rent richting de bal. Machado met een sublieme pass. Errandonea rent richting de bal. Errandonea schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Archer probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Belman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bousoño bereikt de bal nog maar net als eerste. Bousoño geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Curtean met een harde bal richting middenveld. Errandonea rent richting de bal. Errandonea met een sublieme pass. Parrado is nu in balbezit. Parrado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
de Andrés passt de bal zonder na te denken. Pesarrodona is nu in balbezit. Pesarrodona passt de bal in één keer door. Viñuela rent richting de bal. Viñuela schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bizkaia F.C. 55%, CA Benicalap 45%.
Bizkaia F.C. - CA Benicalap 0:2