Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kolosso5 Dragonborns
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 17.7
zwak Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Bonfill met een harde bal richting middenveld. Galdós kopt de bal weg. Klungelig pakt Elezkano de bal. Sorribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorribas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Giner bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez González is nu in balbezit. Sorribas is nu in balbezit. Sorribas haalt uit met een fantastische trap. Doval werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bonfill geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barrero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sorribas heeft problemen om de bal te vangen. Sorribas schiet op doel. Doval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hornos probeert naar een medespeler te passen. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Docando begaat een overtreding. Docando krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Fernández Moreno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Elezkano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Villa Sánchez is nu in balbezit. Villa Sánchez geeft een hoge lob. Fernández Moreno is nu in balbezit. Fernández Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kolosso5 - Dragonborns 0:1

35e minuut.
Bonfill geeft de bal voor. Roca kan de bal niet met de borst controleren. Roca geeft een lange en hoge pass. Rodríguez González rent richting de bal. Rodríguez González schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Muguruza rent richting de bal. Muguruza passt de bal met de wreef. Rodríguez González is nu in balbezit. Sorribas is nu in balbezit. Sorribas schiet op doel. Doval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Galdós probeert naar een medespeler te passen. Muguruza is nu in balbezit. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Hornos rent richting de bal. Hornos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolosso5 29%, Dragonborns 71%.
kolosso5 - Dragonborns 0:1

51e minuut.
Rodríguez González rent richting de bal. Sorribas bereikt de bal nog maar net als eerste. Macías begaat een overtreding. Macías krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Docando geeft een hoge lob. Giner bereikt de bal nog maar net als eerste. Giner geeft een hoge lob. Fernández Moreno rent richting de bal. Fernández Moreno haalt uit met een fantastische trap. Ruano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Menéndez Candela geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fernández Moreno is nu in balbezit. Fernández Moreno schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kolosso5 - Dragonborns 0:2

75e minuut.
Rodríguez González speelt de bal door. Sorribas heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Moreno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Parra López bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Moreno rent richting de bal. Parra López verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Moreno onderschept slim de pass. Fernández Moreno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
kolosso5 - Dragonborns 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kolosso5 44%, Dragonborns 56%.
kolosso5 - Dragonborns 0:3