Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZokoFC Black Arrow
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
hopeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
de Paula Gamero rent richting de bal. Esteve onderschept slim de pass. Esteve met een sublieme pass. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZokoFC - Black Arrow 0:1

20e minuut.
de Paula Gamero kopt de bal weg. Negrete is nu in balbezit. Esteve maakt een afschuwelijke overtreding. Negrete is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Folgueras neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Manrique met een sublieme pass. Esteve rent richting de bal. de Paula Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. Negrete is nu in balbezit. Negrete haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Esteve geeft een hoge lob. Klungelig pakt Quaresma de bal. Uribesalgo rent richting de bal. Quaresma verovert de bal door een tackle van achteren. Quaresma schiet op doel. Los Arcos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Rayco verovert de bal door een tackle van achteren. Rayco met een sublieme pass. García Tinchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma verovert de bal door een tackle van achteren. Quaresma draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZokoFC 67%, Black Arrow 33%.
ZokoFC - Black Arrow 0:1

46e minuut.
Quaresma rent richting de bal. Quaresma speelt de bal door. Tilla rent richting de bal. Negrete verovert de bal door een tackle van achteren. Negrete draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZokoFC - Black Arrow 1:1

56e minuut.
de Paula Gamero verovert de bal door een tackle van achteren. Manrique bereikt de bal nog maar net als eerste. García Comas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Comas krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Klungelig pakt Miguélez de bal. Miguélez probeert naar een medespeler te passen. Negrete rent richting de bal. Negrete haalt uit met een fantastische trap. Llamas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZokoFC - Black Arrow 2:1

82e minuut.
Esteve rent richting de bal. de Paula Gamero rent richting de bal. de Paula Gamero met een sublieme pass. Negrete rent richting de bal. Negrete draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Llamas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Esteve kopt de bal weg. de Freitas bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgueras speelt de bal door. Quaresma bereikt de bal nog maar net als eerste. Quaresma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZokoFC 40%, Black Arrow 60%.
ZokoFC - Black Arrow 2:1