Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SuperDepor UD Salamanca
kamikaze Tactiek 433
60% Balbezit 40%
18% Spel op eigen helft 82%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 36.1
uitmuntend Schieten redelijk
solide Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


3e minuut.
Pernía is nu in balbezit. Pernía passt de bal zonder na te denken. Turco met een sublieme pass. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki haalt uit met een fantastische trap. Jémez bokst de bal weg. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta schiet op doel. Jémez bokst de bal weg.

7e minuut.
Turco rent richting de bal. Turco passt de bal in één keer door. Daar is Iachetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iachetta draait met de bal, schiet en ... Jémez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - UD Salamanca 1:0

20e minuut.
Pernía met een sublieme pass. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta probeert naar een medespeler te passen. Turco is nu in balbezit. Turco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - UD Salamanca 2:0

35e minuut.
Pernía rent richting de bal. Pernía passt de bal zonder na te denken. Turco probeert naar een medespeler te passen. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Tzouvanakis probeert naar een medespeler te passen. Turco is nu in balbezit. Turco met een sublieme pass. Iachetta rent richting de bal. Iachetta schiet op doel. Jémez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Rodríguez Mínguez kopt de bal weg. Álvarez heeft problemen om de bal te vangen. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - UD Salamanca 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDepor 22%, UD Salamanca 78%.
SuperDepor - UD Salamanca 3:0

46e minuut.
Cabal met een sublieme pass. Klungelig pakt González Palacios de bal. González Palacios passt de bal met de wreef. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

48e minuut.
Turco passt de bal zonder na te denken. Teleki heeft problemen om de bal te vangen. de Miguel Bravo is nu in balbezit. Teleki onderschept slim de pass. Teleki schiet op doel. Jémez bokst de bal weg.

49e minuut.
Morgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Morgado met een sublieme pass. Fernández Coalla bereikt de bal nog maar net als eerste. Knobel verovert de bal door een tackle van achteren. Knobel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Escribano rent richting de bal. Iachetta verovert de bal door een tackle van achteren. de Miguel Bravo is nu in balbezit. Iachetta onderschept slim de pass. Iachetta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Pernía controleert de bal met de borst. de Miguel Bravo rent richting de bal. Pernía verovert de bal door een tackle van achteren. Teleki is nu in balbezit. Teleki haalt uit met een fantastische trap. Jémez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Mínguez probeert de bal aan de voet te houden. Jémez probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Turco verovert de bal door een tackle van achteren. Turco met een sublieme pass. Teleki bereikt de bal nog maar net als eerste. Teleki haalt uit met een fantastische trap. Jémez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - UD Salamanca 4:0

60e minuut.
Flis met een sublieme pass. Pernía speelt de bal door. Turco met een sublieme pass. Teleki rent richting de bal. Teleki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta passt de bal zonder na te denken. Teleki is nu in balbezit. Teleki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SuperDepor - UD Salamanca 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SuperDepor 15%, UD Salamanca 85%.
SuperDepor - UD Salamanca 5:0