Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
West Jamón Escolanets C. F.
442.1 Tactiek 352
56% Balbezit 44%
20% Spel op eigen helft 80%
44 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 22.8
very good Schieten poor
good Passen poor
good Verdedigen poor


2e minuut.
das Graças rent richting de bal. Llador onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kotwicz zal de hoekschop nemen. André krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Kotwicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert das Graças de bal onder controle te krijgen. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz verovert de bal door een tackle van achteren. Przybysz haalt uit met een fantastische trap. Costanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Bergara Larrañaga kopt de bal weg. Santolaya probeert de bal met de borst te controleren. Kotwicz met een sublieme pass. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Duscher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel. Costanilla probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. das Graças rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 1:0

13e minuut.
Llador passt de bal in één keer door. Kotwicz geeft een lange en hoge pass. Daar is Cerdán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Cerdán bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz onderschept slim de pass. Przybysz speelt de bal door. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
das Graças onderschept slim de pass. Kotwicz is nu in balbezit. Kotwicz probeert naar een medespeler te passen. André is nu in balbezit. André haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 2:0

23e minuut.
das Graças is nu in balbezit. das Graças passt de bal in één keer door. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
das Graças is nu in balbezit. Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal met de wreef. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ... Paal! Costanilla verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Kotwicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwicz met een sublieme pass. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ... Costanilla maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 3:0

27e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Costanilla niet meer kan verder spelen. Chirón komt het veld opgelopen.

28e minuut.
André passt de bal zonder na te denken. Kotwicz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt das Graças de bal. das Graças draait met de bal, schiet en ... Chirón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 4:0

33e minuut.
Wiercipięta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Cerdán de bal. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André haalt uit met een fantastische trap. Chirón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 5:0

37e minuut.
Kotwicz passt de bal met de wreef. Daar is das Graças, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerdán bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças verovert de bal door een tackle van achteren. das Graças schiet op doel. Chirón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 6:0

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kotwicz zal de hoekschop nemen. André rent richting de bal. André haalt uit met een fantastische trap. Chirón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 7:0

40e minuut.
Kotwicz speelt de bal door. Elizondo is nu in balbezit. Przybysz speelt de bal door. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... Chirón bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 8:0

42e minuut.
Carpintero bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kotwicz probeert naar een medespeler te passen. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Elizondo rent richting de bal. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos geeft een hoge lob. das Graças rent richting de bal. das Graças haalt uit met een fantastische trap. Chirón bokst de bal weg. Klungelig pakt Cerdán de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 19%, Escolanets C. F. 81%.
West Jamón - Escolanets C. F. 9:0

46e minuut.
Duscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Duscher speelt de bal door. Elizondo bereikt de bal nog maar net als eerste. André onderschept slim de pass. André draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
Przybysz verovert de bal door een tackle van achteren. Przybysz passt de bal zonder na te denken. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André draait met de bal, schiet en ... Chirón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 10:0

49e minuut.
André bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz speelt de bal door. das Graças rent richting de bal. das Graças haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Campos neemt de hoekschop. Daar is Cerdán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cerdán de bal. Chirón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Santolaya bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz is nu in balbezit. Kotwicz speelt de bal door. das Graças rent richting de bal. das Graças haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz passt de bal in één keer door. Cerdán is nu in balbezit. das Graças rent richting de bal. das Graças haalt uit met een fantastische trap. Chirón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 11:0

64e minuut.
das Graças heeft problemen om de bal te vangen. Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal in één keer door. André rent richting de bal. André haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
André met een sublieme pass. das Graças heeft problemen om de bal te vangen. Przybysz is nu in balbezit. André rent richting de bal. André haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Santolaya is nu in balbezit. Sesma onderschept slim de pass. Sesma probeert naar een medespeler te passen. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças draait met de bal, schiet en ... Chirón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 12:0

69e minuut.
Bergara Larrañaga speelt de bal door. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta met een sublieme pass. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças schiet op doel. Chirón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 13:0

76e minuut.
André is nu in balbezit. André passt de bal zonder na te denken. das Graças bereikt de bal nog maar net als eerste. das Graças schiet op doel. Chirón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 14:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met een snelle inworp. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... Chirón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 15:0

79e minuut.
Kotwicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotwicz passt de bal met de wreef. Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta met een sublieme pass. Kotwicz geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cerdán bereikt de bal nog maar net als eerste. André verovert de bal door een tackle van achteren. André draait met de bal, schiet en ... Paal!

84e minuut.
Slezina probeert naar een medespeler te passen. das Graças kopt de bal weg. André is nu in balbezit. André schiet op doel. Chirón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 16:0

89e minuut.
Przybysz passt de bal met de wreef. Campos probeert naar een medespeler te passen. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
West Jamón - Escolanets C. F. 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: West Jamón 20%, Escolanets C. F. 80%.
West Jamón - Escolanets C. F. 17:0