Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ponferradina West Jamón
Normal Tactiek 442.1
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 41.1
poor Schieten solid
poor Passen adequate
hopeless Verdedigen adequate


2e minuut.
Przybysz geeft een lange en hoge pass. Camela kopt de bal weg. Klungelig pakt André de bal. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:1

7e minuut.
Camela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Campos met een snelle inworp. Gourcuff heeft problemen om de bal te vangen. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Lendvai rent richting de bal. Reino rent richting de bal. Lendvai verovert de bal door een tackle van achteren. Lendvai geeft de bal voor. Daar is Bondía, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:2

14e minuut.
Collado met een sublieme pass. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos met een sublieme pass. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Wiercipięta is nu in balbezit. Wiercipięta speelt de bal door. Pérez Malia probeert naar een medespeler te passen. André rent richting de bal. André haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos geeft een lange en hoge pass. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... Hidalgo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:3

22e minuut.
Camela is nu in balbezit. Campos probeert naar een medespeler te passen. Daar is André, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. André haalt uit met een fantastische trap. Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:4

25e minuut.
Lendvai geeft een lange en hoge pass. Campos is nu in balbezit. Przybysz probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Gourcuff is nu in balbezit. Campos rent richting de bal. Campos speelt de bal door. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Przybysz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Álvarez Braceras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. André rent richting de bal. André draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. André zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lendvai geeft een lange en hoge pass. Campos is nu in balbezit. Campos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Campos met de inworp. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff schiet op doel. Na een snelle pass probeert Álvarez Braceras de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wiercipięta bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiercipięta speelt de bal door. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Álvarez Braceras de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz passt de bal in één keer door. Lendvai rent richting de bal. André is nu in balbezit. André schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lendvai geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Campos is nu in balbezit. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponferradina 77%, West Jamón 23%.
Ponferradina - West Jamón 0:4

48e minuut.
Doeltrap. Hidalgo trapt de bal weg van het doel. Wiercipięta kopt de bal weg. André is nu in balbezit. André haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:5

49e minuut.
Sese speelt de bal door. Daar is Corominas Telechea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Przybysz met een sublieme pass. Lendvai rent richting de bal. Lendvai passt de bal in één keer door. André bereikt de bal nog maar net als eerste. André draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal in één keer door. André is nu in balbezit. André draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:6

61e minuut.
Campos speelt de bal door. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff passt de bal in één keer door. André rent richting de bal. André haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:7

62e minuut.
Przybysz passt de bal in één keer door. Álvarez Braceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff verovert de bal door een tackle van achteren. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Hidalgo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:8

64e minuut.
André rent richting de bal. Przybysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz passt de bal zonder na te denken. Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Campos geeft een hoge lob. Álvarez Braceras bereikt de bal nog maar net als eerste. André onderschept slim de pass. André schiet op doel. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Collado met de inworp. Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor. André krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
André probeert de bal aan de voet te houden. Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal zonder na te denken. Campos is nu in balbezit. Campos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Gourcuff rent richting de bal. Gourcuff passt de bal met de wreef. André heeft problemen om de bal te vangen. André schiet op doel. Hidalgo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:9

83e minuut.
Sesma rent richting de bal. Sesma geeft een hoge lob. Álvarez Braceras bereikt de bal nog maar net als eerste. Przybysz onderschept slim de pass. Przybysz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ponferradina - West Jamón 0:10

86e minuut.
Collado probeert naar een medespeler te passen. Przybysz rent richting de bal. Przybysz passt de bal in één keer door. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ponferradina 80%, West Jamón 20%.
Ponferradina - West Jamón 0:10