Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dragonborns SuperDepor
Normal Tactiek Pachuli
41% Balbezit 59%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 36
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 44.7
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Suárez Fernández passt de bal in één keer door. Iachetta is nu in balbezit. Tzouvanakis is nu in balbezit. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Celada probeert naar een medespeler te passen. Tzouvanakis heeft problemen om de bal te vangen. Tzouvanakis geeft een hoge lob. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:1

14e minuut.
Doval speelt de bal door. Noriega is nu in balbezit. Noriega geeft een hoge lob. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta draait met de bal, schiet en ... Doval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Noriega kopt de bal weg. Daar is Elezkano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tzouvanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzouvanakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:2

22e minuut.
Knobel probeert naar een medespeler te passen. Tzouvanakis rent richting de bal. Tzouvanakis passt de bal met de wreef. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tzouvanakis rent richting de bal. Tzouvanakis passt de bal in één keer door. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Macías geeft een lange en hoge pass. Inworp. Turco met de inworp. Knobel geeft een hoge lob. Tzouvanakis krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ... Doval verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Turco speelt de bal door. Tzouvanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzouvanakis passt de bal met de wreef. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Sánchez Méndez kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Suárez Fernández met de inworp. Noriega geeft een lange en hoge pass. Iachetta krijgt zijn hoofd ertegen. Doval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Sánchez Méndez is nu in balbezit. Sánchez Méndez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Noriega zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzouvanakis geeft een lange en hoge pass. Paal!

41e minuut.
Salvatierra met een sublieme pass. Macías rent richting de bal. Knobel verovert de bal door een tackle van achteren. Tzouvanakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzouvanakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Noriega met een snelle inworp. Tzouvanakis met een sublieme pass. Iachetta rent richting de bal. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonborns 82%, SuperDepor 18%.
Dragonborns - SuperDepor 0:3

47e minuut.
Noriega rent richting de bal. Noriega passt de bal met de wreef. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:4

48e minuut.
Hornos heeft problemen om de bal te vangen. Iachetta rent richting de bal. Macías bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta verovert de bal door een tackle van achteren. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:5

51e minuut.
Iachetta passt de bal met de wreef. Knobel is nu in balbezit. Macías onderschept slim de pass. Iachetta verovert de bal door een tackle van achteren. Iachetta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bonfill kopt de bal weg. Turco is nu in balbezit. Turco probeert naar een medespeler te passen. Iachetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:6

58e minuut.
Bonfill geeft een lange en hoge pass. Turco is nu in balbezit. Turco geeft de bal voor. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sánchez Méndez rent richting de bal. Noriega verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega geeft de bal voor. Daar is Iachetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iachetta schiet op doel. Doval kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Iachetta rent richting de bal. Iachetta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Bonfill de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Turco neemt de hoekschop. Klungelig pakt Tzouvanakis de bal. Tzouvanakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:7

61e minuut.
Hornos rent richting de bal. Hornos speelt de bal door. Klungelig pakt Fernández Iglesias de bal. Iachetta rent richting de bal. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Giner heeft problemen om de bal te vangen. Iachetta is nu in balbezit. Bonfill legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Iachetta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Iachetta kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:8

68e minuut.
Turco speelt de bal door. Klungelig pakt Tzouvanakis de bal. Tzouvanakis passt de bal in één keer door. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:9

68e minuut.
Hornos probeert naar een medespeler te passen. Giner probeert naar een medespeler te passen. Macías rent richting de bal. Iachetta onderschept slim de pass. Iachetta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Doval speelt de bal door. Salvatierra rent richting de bal. Salvatierra speelt de bal door. Tzouvanakis rent richting de bal. Tzouvanakis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:10

87e minuut.
Inworp. Macías met de inworp. Fernández Iglesias heeft problemen om de bal te vangen. Iachetta is nu in balbezit. Iachetta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Celada onderschept slim de pass. Celada met een sublieme pass. Noriega rent richting de bal. Noriega geeft de bal voor. Iachetta krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dragonborns - SuperDepor 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dragonborns 78%, SuperDepor 22%.
Dragonborns - SuperDepor 0:11