Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Onuba f.c UD Salamanca
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 34.1
poor Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Pereda rent richting de bal. Pereda passt de bal zonder na te denken. García de la Calle is nu in balbezit. de Miguel Bravo geeft een lange en hoge pass. González Palacios kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Fernández Coalla is nu in balbezit. García de la Calle verovert de bal door een tackle van achteren. García de la Calle passt de bal zonder na te denken. Río heeft problemen om de bal te vangen. Río schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pereda geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Varona de bal onder controle te krijgen. Cabal is nu in balbezit. Cabal schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Onuba f.c - UD Salamanca 0:1

20e minuut.
Pereda probeert naar een medespeler te passen. González Palacios is nu in balbezit. González Palacios speelt de bal door. Cabal rent richting de bal. Cabal schiet op doel. Paal!

25e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereda met een snelle inworp. González Palacios is nu in balbezit. González Palacios probeert naar een medespeler te passen. Martínez Bartolomé geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Fernández Coalla passt de bal met de wreef. González Palacios is nu in balbezit. González Palacios met een sublieme pass. Cabal is nu in balbezit. Cabal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbés trapt de bal weg van het doel. de Miguel Bravo kopt de bal weg. Klungelig pakt Varona de bal. Varona haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Onuba f.c - UD Salamanca 0:2

37e minuut.
Río met een sublieme pass. Pereda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pereda geeft de bal voor. Cabal bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Onuba f.c - UD Salamanca 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onuba f.c 68%, UD Salamanca 32%.
Onuba f.c - UD Salamanca 0:3

68e minuut.
García de la Calle rent richting de bal. García de la Calle probeert naar een medespeler te passen. Álvarez rent richting de bal. Río verovert de bal door een tackle van achteren. Río haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Povedano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escribano met de inworp. González Palacios is nu in balbezit. González Palacios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Novoa met een snelle inworp. Llamas is nu in balbezit. Llamas passt de bal zonder na te denken. García de la Calle bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Calle haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Onuba f.c 50%, UD Salamanca 50%.
Onuba f.c - UD Salamanca 0:3