Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escolanets C. F. Ponferradina
352 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen hopeless


11e minuut.
Corominas Telechea raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Martínez Bartolomé komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Blázquez verovert de bal door een tackle van achteren. Blázquez passt de bal met de wreef. Bergara Larrañaga speelt de bal door. Fernández Marín is nu in balbezit. Fernández Marín draait met de bal, schiet en ... Hidalgo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Doeltrap. Hidalgo trapt de bal weg van het doel. Bergara Larrañaga kopt de bal weg. Fernández Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Marín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Paredes is nu in balbezit. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosa raakt geblesseerd tijdens het duel. Blázquez zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Sánchez Gómez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bergara Larrañaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergara Larrañaga passt de bal in één keer door. Fernández Marín bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Marín draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Santolaya met een sublieme pass. Klungelig pakt Fernández Marín de bal. Fernández Marín probeert naar een medespeler te passen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escolanets C. F. 35%, Ponferradina 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escolanets C. F. - Ponferradina 0:0

55e minuut.
Subirón rent richting de bal. Santolaya onderschept slim de pass. Santolaya speelt de bal door. Fernández Marín rent richting de bal. Fernández Marín haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Martínez Bartolomé bereikt de bal nog maar net als eerste. Duscher tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Martínez Bartolomé is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Paredes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Duscher de bal. Martínez Bartolomé is nu in balbezit. Martínez Bartolomé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Blázquez geeft een hoge lob. Fernández Marín kopt de bal weg. Daar is Pérez Malia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Carpintero is nu in balbezit. Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerdán begaat een overtreding. Cerdán krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Carpintero met een sublieme pass. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bergara Larrañaga met een sublieme pass. Rosa is nu in balbezit. Rosa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Sese is nu in balbezit. Sese passt de bal met de wreef. Martínez Bartolomé is nu in balbezit. Martínez Bartolomé schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cerdán de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Sese bereikt de bal nog maar net als eerste. Sese geeft een lange en hoge pass. Duscher kopt de bal weg. Paredes rent richting de bal. Paredes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Bergara Larrañaga rent richting de bal. Rosa rent richting de bal. Rosa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Fernández Marín geeft een hoge lob. Tupí bereikt de bal nog maar net als eerste. Reino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tupí wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fernández Marín neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Escolanets C. F. - Ponferradina 1:0

80e minuut.
Paredes passt de bal in één keer door. Subirón rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Llador. Llador krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escolanets C. F. 37%, Ponferradina 63%.
Escolanets C. F. - Ponferradina 1:0