Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ancla de gerindote PokioMemes
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Moratón Taeño bereikt de bal nog maar net als eerste. Murias onderschept slim de pass. Murias speelt de bal door. Fernández Peguero rent richting de bal. Fernández Peguero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Inworp. Berriozábal met een snelle inworp. Jaureguízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Caparrós verovert de bal door een tackle van achteren. Caparrós geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Inworp. Murias met een snelle inworp. Caparrós speelt de bal door. Fernández Peguero is nu in balbezit. Fernández Peguero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancla de gerindote - PokioMemes 0:1

21e minuut.
Fernández Peguero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tent bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Peguero schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fernández Peguero moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fernández Peguero schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Fernández Hernández met een sublieme pass. Múgika rent richting de bal. Gil y Gil rent richting de bal. Gil y Gil haalt uit met een fantastische trap. Roger probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Jaureguízar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaureguízar speelt de bal door. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sánchez Fuentes is nu in balbezit. Gil y Gil onderschept slim de pass. Gil y Gil passt de bal in één keer door. Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarroel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ancla de gerindote - PokioMemes 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancla de gerindote 45%, PokioMemes 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ancla de gerindote - PokioMemes 1:1

50e minuut.
Larraza met een harde bal richting middenveld. Gil y Gil kopt de bal weg. Villarroel controleert de bal met de borst. Villarroel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancla de gerindote - PokioMemes 2:1

65e minuut.
Inworp. Berriozábal met een snelle inworp. Jaureguízar is nu in balbezit. Caparrós verovert de bal door een tackle van achteren. Caparrós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Jaureguízar onderschept slim de pass. Jaureguízar speelt de bal door. Gil y Gil is nu in balbezit. Daar is Gil y Gil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gil y Gil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
González Díaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gil y Gil verovert de bal door een tackle van achteren. Gil y Gil passt de bal in één keer door. Villarroel rent richting de bal. Villarroel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Murias met een snelle inworp. Madrazo probeert naar een medespeler te passen. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ancla de gerindote - PokioMemes 3:1

78e minuut.
Klungelig pakt Villarroel de bal. Gil y Gil is nu in balbezit. Gil y Gil probeert naar een medespeler te passen. Daar is Villarroel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarroel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ancla de gerindote 49%, PokioMemes 51%.
Ancla de gerindote - PokioMemes 3:1