Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E.F.B. CANGAS Bm Lp
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
10 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Tupí onderschept slim de pass. González Navas is nu in balbezit. Frey bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. González Navas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Daar is González Navas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. López Molero rent richting de bal. López Molero speelt de bal door. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 0:1

33e minuut.
Robaina rent richting de bal. Orbaiz Lesaka geeft een hoge lob. Tupí is nu in balbezit. Frey verovert de bal door een tackle van achteren. Frey haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 1:1

36e minuut.
Abeigón speelt de bal door. Klungelig pakt Latorre de bal. Verde bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre onderschept slim de pass. Latorre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Suárez Fernández passt de bal in één keer door. Ancos bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Frey zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Frey moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Frey schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

43e minuut.
González Navas rent richting de bal. Agustín onderschept slim de pass. Agustín passt de bal in één keer door. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre draait met de bal, schiet en ... Sagué probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.F.B. CANGAS 62%, Bm Lp 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 1:1

60e minuut.
Ancos met een sublieme pass. Abeigón is nu in balbezit. Met opzet legt Suárez Fernández zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Suárez Fernández moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Suárez Fernández schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Abeigón raakt geblesseerd tijdens het duel. López Molero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Latorre bereikt de bal nog maar net als eerste. Latorre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tupí trapt de bal weg van het doel. Abeigón kopt de bal weg. Carrasco heeft problemen om de bal te vangen. Latorre rent richting de bal. Latorre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Tupí geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Menezo met een snelle inworp. Klungelig pakt González Navas de bal. González Navas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Felipe Padrón geeft een hoge lob. Pérez Tavira kopt de bal weg. Carrasco rent richting de bal. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.F.B. CANGAS 69%, Bm Lp 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
E.F.B. CANGAS - Bm Lp 1:1