Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OltáJRJ CF K
352 Tactiek 1
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 21
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
40.4 gemiddelde waardering 51.4
adequate Schieten very good
good Passen good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Blaya probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jendrysiak de bal. López Quirós tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. López Quirós krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Jendrysiak is nu in balbezit. Jendrysiak probeert naar een medespeler te passen. Juez met een sublieme pass. López Quirós rent richting de bal. López Quirós draait met de bal, schiet en ... Céspedes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - CF K 0:1

27e minuut.
Céspedes probeert naar een medespeler te passen. Debota kopt de bal weg. López Quirós rent richting de bal. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar draait met de bal, schiet en ... Céspedes bokst de bal weg. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar onderschept slim de pass. Cesar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - CF K 0:2

29e minuut.
Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vlaeminck de bal. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cruz Carretero zal de hoekschop nemen. López Quirós krijgt zijn hoofd ertegen. Céspedes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Shatilo met een sublieme pass. Jendrysiak rent richting de bal. López Quirós onderschept slim de pass. Cesar is nu in balbezit. Cesar schiet op doel. Céspedes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - CF K 0:3

41e minuut.
Cabeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeza passt de bal met de wreef. Cruz Carretero probeert naar een medespeler te passen. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OltáJRJ 71%, CF K 29%.
OltáJRJ - CF K 0:3

48e minuut.
Basabé bereikt de bal nog maar net als eerste. Basabé geeft een hoge lob. Cesar heeft problemen om de bal te vangen. López Quirós rent richting de bal. López Quirós haalt uit met een fantastische trap. Céspedes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Cruz Carretero speelt de bal door. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar met een sublieme pass. López Quirós is nu in balbezit. López Quirós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Cesar passt de bal in één keer door. Daar is Juez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juez speelt de bal door. López Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós schiet op doel. Céspedes bokst de bal weg.

66e minuut.
Ögmundarsson onderschept slim de pass. Ögmundarsson geeft een lange en hoge pass. Shatilo is nu in balbezit. Cesar verovert de bal door een tackle van achteren. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - CF K 0:4

69e minuut.
Debota speelt de bal door. Mola rent richting de bal. Mola passt de bal met de wreef. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Jendrysiak met een sublieme pass. Kapetanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapetanović passt de bal zonder na te denken. Alander bereikt de bal nog maar net als eerste. Alander haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Juez geeft de bal voor. Daar is Vlaeminck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesar rent richting de bal. Cesar draait met de bal, schiet en ... Céspedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - CF K 0:5

86e minuut.
Lobo speelt de bal door. Cruz Carretero kopt de bal weg. Cesar rent richting de bal. Cesar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Juez rent richting de bal. Juez passt de bal in één keer door. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OltáJRJ 60%, CF K 40%.
OltáJRJ - CF K 0:5