Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unionistas F.C.ROCAFORT
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.2 gemiddelde waardering 45.4
zwak Schieten formidabel
slecht Passen redelijk
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Dévora onderschept slim de pass. Dévora passt de bal zonder na te denken. Aurrekoetxea is nu in balbezit. Danaos onderschept slim de pass. Danaos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kalajdžić probeert naar een medespeler te passen. Shterev is nu in balbezit. Shterev passt de bal in één keer door. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov draait met de bal, schiet en ... Pavón bokst de bal weg.

9e minuut.
Malagón passt de bal in één keer door. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić met een sublieme pass. Danaos is nu in balbezit. Danaos schiet op doel. Pavón bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wriedt neemt de hoekschop. Belkondirov springt en kopt de bal. Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Danaos rent richting de bal. Danaos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:1

12e minuut.
Shterev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kalajdžić de bal. Kalajdžić passt de bal in één keer door. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Pavón bokst de bal weg.

18e minuut.
Rodríguez Muíños onderschept slim de pass. Rodríguez Muíños geeft de bal voor. Inworp. Wriedt met de inworp. Danaos geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Danaos geeft een lange en hoge pass. Belkondirov heeft problemen om de bal te vangen. Aurrekoetxea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belkondirov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kalajdžić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:2

23e minuut.
Wriedt met een sublieme pass. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos passt de bal met de wreef. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Malagón passt de bal zonder na te denken. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov passt de bal met de wreef. Danaos is nu in balbezit. Danaos draait met de bal, schiet en ... Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dévora kopt de bal weg. Wriedt is nu in balbezit. Wriedt passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Danaos de bal. Danaos geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Danaos passt de bal in één keer door. Kalajdžić speelt de bal door. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Pavón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:3

37e minuut.
Kalajdžić rent richting de bal. Kalajdžić passt de bal in één keer door. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Pavón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unionistas 71%, F.C.ROCAFORT 29%.
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:4

48e minuut.
Wriedt rent richting de bal. Wriedt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aurrekoetxea de bal. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:5

49e minuut.
Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov passt de bal zonder na te denken. Kalajdžić rent richting de bal. Kalajdžić heeft problemen om de bal te vangen. Kalajdžić draait met de bal, schiet en ... Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

51e minuut.
Kalajdžić kopt de bal weg. García Inglés probeert de bal aan de voet te houden. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Aurrekoetxea probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kalajdžić kan de bal niet met de borst controleren. Kalajdžić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rodríguez Muíños de bal. Danaos is nu in balbezit. Danaos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:6

55e minuut.
Kalajdžić speelt de bal door. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos passt de bal met de wreef. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:7

57e minuut.
Taiani kopt de bal weg. Wriedt is nu in balbezit. Wriedt speelt de bal door. Belkondirov heeft problemen om de bal te vangen. Belkondirov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Aurrekoetxea rent richting de bal. Aurrekoetxea geeft een lange en hoge pass. Liberata rent richting de bal. Liberata speelt de bal door. Wriedt geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:8

65e minuut.
Kalajdžić met een sublieme pass. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos heeft problemen om de bal te vangen. Danaos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wriedt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buenaventura controleert de bal met de borst. Danaos rent richting de bal. Danaos draait met de bal, schiet en ... Pavón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Danaos is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Danaos rent richting de bal. Danaos passt de bal met de wreef. Wriedt met een sublieme pass. Danaos rent richting de bal. Danaos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Wriedt rent richting de bal. Wriedt passt de bal in één keer door. Kalajdžić speelt de bal door. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:9

74e minuut.
Daar is Rodríguez Muíños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalajdžić rent richting de bal. Kalajdžić passt de bal in één keer door. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Buenaventura controleert de bal met de borst. Malagón rent richting de bal. Malagón passt de bal met de wreef. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Kalajdžić kopt de bal weg. Daar is Aurrekoetxea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos is nu in balbezit. Kalajdžić is nu in balbezit. Danaos rent richting de bal. Danaos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unionistas 85%, F.C.ROCAFORT 15%.
Unionistas - F.C.ROCAFORT 0:9