Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Casku FC Ancla de gerindote
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Bernier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bernier geeft een lange en hoge pass. Daar is Albacete, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villarroel rent richting de bal. Villarroel draait met de bal, schiet en ... Marigil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Alexanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Moratón Taeño zijn tegenspeler op de grond. Alexanko raakt geblesseerd tijdens het duel. Pallarés zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Jaureguízar kopt de bal weg. Klungelig pakt Serralle Córcoles de bal. Amigo Ferreiro is nu in balbezit. Amigo Ferreiro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Pallarés geeft de bal voor. Madrazo geeft een lange en hoge pass. Costas heeft problemen om de bal te vangen. Villarroel is nu in balbezit. Villarroel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Serralle Córcoles speelt de bal door. Villarroel rent richting de bal. Gil y Gil is nu in balbezit. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Casku FC - Ancla de gerindote 0:1

24e minuut.
Pallarés is nu in balbezit. Pallarés speelt de bal door. Madrazo is nu in balbezit. Alexanko onderschept slim de pass. Alexanko met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casku FC 48%, Ancla de gerindote 52%.
Casku FC - Ancla de gerindote 0:1

52e minuut.
Cantero rent richting de bal. Cantero speelt de bal door. Gil y Gil bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel rent richting de bal. Villarroel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Casku FC - Ancla de gerindote 0:2

61e minuut.
Alexanko onderschept slim de pass. Alexanko geeft een hoge lob. Bueno Avila heeft problemen om de bal te vangen. Amigo Ferreiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Amigo Ferreiro haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Bueno Avila heeft problemen om de bal te vangen. Gil y Gil is nu in balbezit. Gil y Gil passt de bal zonder na te denken. Villarroel bereikt de bal nog maar net als eerste. Villarroel draait met de bal, schiet en ... Marigil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Celorio de bal. Bernier is nu in balbezit. Bernier probeert naar een medespeler te passen. Villarroel rent richting de bal. Villarroel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Casku FC 57%, Ancla de gerindote 43%.
Casku FC - Ancla de gerindote 0:2