Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benito Camelas 523 Bm Lp
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


12e minuut.
Reyes Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancos onderschept slim de pass. Abeigón rent richting de bal. Latorre is nu in balbezit. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benito Camelas 523 - Bm Lp 0:1

21e minuut.
Olvera rent richting de bal. Abeigón onderschept slim de pass. Abeigón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Latorre de bal. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Rodríguez Harana geeft een hoge lob. Robaina met een sublieme pass. López Molero heeft problemen om de bal te vangen. Sanfélix is nu in balbezit. Sanfélix schiet op doel. Navarro Lora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Reyes Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón onderschept slim de pass. Abeigón probeert naar een medespeler te passen. Latorre rent richting de bal. Latorre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Pérez Tavira geeft de bal voor. Inworp. González Torres met de inworp. Sanfélix kan de bal niet met de borst controleren. Sanfélix draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tupí trapt de bal weg. Abeigón kopt de bal weg. Klungelig pakt Olvera de bal. Latorre rent richting de bal. Latorre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Benito Camelas 523 - Bm Lp 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benito Camelas 523 44%, Bm Lp 56%.
Benito Camelas 523 - Bm Lp 0:2

53e minuut.
Ancos geeft een lange en hoge pass. Latorre is nu in balbezit. Rodríguez Harana verovert de bal door een tackle van achteren. Abeigón verovert de bal door een tackle van achteren. Abeigón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Agustín kopt de bal weg. Abeigón bereikt de bal nog maar net als eerste. Abeigón passt de bal zonder na te denken. Latorre is nu in balbezit. Latorre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Calmache trapt de bal weg van het doel. Lucero kopt de bal weg. Olvera speelt de bal door. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ... Navarro Lora bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Abeigón rent richting de bal. Reyes Muñoz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abeigón. Reyes Muñoz roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Reyes Muñoz kan niet meer verder spelen. Abeigón probeert naar een medespeler te passen. Sánchez Pérez komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Abeigón heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Pérez is nu in balbezit. Sánchez Pérez probeert naar een medespeler te passen. Lucero is nu in balbezit. Lucero geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Ancos is nu in balbezit. Olvera is nu in balbezit. Olvera geeft een lange en hoge pass. Sanfélix is nu in balbezit. Sanfélix haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benito Camelas 523 44%, Bm Lp 56%.
Benito Camelas 523 - Bm Lp 0:2