Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C.ROCAFORT OltáJRJ
352 Tactiek 352
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.3 gemiddelde waardering 42.5
excellent Schieten good
average Passen good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hordijk met de inworp. Alonso geeft de bal voor. Blaya is nu in balbezit. Blaya draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Kapetanović rent richting de bal. Kapetanović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Danaos rent richting de bal. Danaos passt de bal zonder na te denken. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov schiet op doel. Céspedes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - OltáJRJ 1:0

16e minuut.
Malagón rent richting de bal. Malagón passt de bal met de wreef. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap. Céspedes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - OltáJRJ 2:0

26e minuut.
Shterev onderschept slim de pass. Shterev probeert naar een medespeler te passen. Kalajdžić speelt de bal door. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Kalajdžić onderschept slim de pass. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos passt de bal in één keer door. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - OltáJRJ 3:0

31e minuut.
Kapetanović passt de bal in één keer door. Blaya is nu in balbezit. Blaya passt de bal met de wreef. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Wriedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wriedt geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Shatilo de bal. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Wriedt is nu in balbezit. Wriedt met een sublieme pass. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 43%, OltáJRJ 57%.
F.C.ROCAFORT - OltáJRJ 3:0

50e minuut.
Shatilo geeft de bal voor. Hordijk is nu in balbezit. Polyakov verovert de bal door een tackle van achteren. Polyakov passt de bal met de wreef. Wriedt geeft de bal voor. Céspedes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatilo verovert de bal door een tackle van achteren. Shatilo geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Eriksson de bal. Eriksson geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Alonso krijgt zijn hoofd ertegen. Dunev verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - OltáJRJ 3:1

55e minuut.
Wriedt geeft de bal voor. Daar is Jendrysiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalajdžić probeert naar een medespeler te passen. Danaos is nu in balbezit. Danaos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Shterev passt de bal in één keer door. Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wriedt. Wriedt krijgt een gele kaart. Eriksson wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

72e minuut.
Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos passt de bal in één keer door. Kalajdžić met een sublieme pass. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Polyakov speelt de bal door. Daar is Şırnaklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Polyakov geeft een lange en hoge pass. Danaos is nu in balbezit. Danaos haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Céspedes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Shterev controleert de bal met de borst. Eriksson rent richting de bal. Eriksson passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Januszewski bokst de bal weg.

89e minuut.
Daar is Zanello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Shterev speelt de bal door. Kalajdžić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Belkondirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - OltáJRJ 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 49%, OltáJRJ 51%.
F.C.ROCAFORT - OltáJRJ 4:1