Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:59
  • Competitiewedstrijd: IV División.08
  • Stadion: K Förum
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13561
CF K Unionistas
1 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
32 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
46.9 gemiddelde waardering 24.4
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen zwak


1e minuut.
Cruz Carretero geeft een hoge lob. Taiani kopt de bal weg. Aurrekoetxea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lekue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekue haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Buenaventura kopt de bal weg. Debota met een sublieme pass. Lekue bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar rent richting de bal. Cesar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Oniṣoarã onderschept slim de pass. Oniṣoarã passt de bal zonder na te denken. Cruz Carretero probeert naar een medespeler te passen. Cesar heeft problemen om de bal te vangen. Cesar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Pavón trapt de bal weg. Cabeza heeft problemen om de bal te vangen. Cabeza geeft een hoge lob. Daar is Cesar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesar draait met de bal, schiet en ... Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Taiani rent richting de bal. Taiani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Debota geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cruz Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Debota is nu in balbezit. Debota passt de bal met de wreef. Lekue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekue haalt uit met een fantastische trap. Pavón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Juez kopt de bal weg. Klungelig pakt Lekue de bal. Cesar is nu in balbezit. Lekue rent richting de bal. Lekue draait met de bal, schiet en ... Paal!

34e minuut.
Mola kopt de bal weg. Juez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juez passt de bal in één keer door. Cabeza rent richting de bal. Cabeza draait met de bal, schiet en ... Pavón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz Carretero met de inworp. Dévora is nu in balbezit. Debota verovert de bal door een tackle van achteren. Debota geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cruz Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Carretero geeft de bal voor. Lekue is nu in balbezit. Lekue haalt uit met een fantastische trap. Cesar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Pavón trapt de bal weg. Debota heeft problemen om de bal te vangen. Debota passt de bal met de wreef. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Unionistas 1:0

44e minuut.
Mola geeft een lange en hoge pass. Taiani kopt de bal weg. Aurrekoetxea probeert de bal aan de voet te houden. Lekue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekue draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Unionistas 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF K 17%, Unionistas 83%.
CF K - Unionistas 2:0

46e minuut.
Dévora passt de bal in één keer door. Lekue rent richting de bal. Lekue passt de bal in één keer door. Cesar is nu in balbezit. Cesar haalt uit met een fantastische trap. Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Unionistas 3:0

49e minuut.
Inworp. Cabeza met de inworp. Juez geeft een hoge lob. Cesar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Unionistas 4:0

50e minuut.
Cabeza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juez geeft een lange en hoge pass. Daar is Rodríguez Muíños, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesar rent richting de bal. Cesar draait met de bal, schiet en ... Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Basabé kopt de bal weg. Daar is García Inglés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabeza bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabeza geeft een hoge lob. Cesar is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cruz Carretero neemt de hoekschop. Cesar springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Buenaventura verovert de bal door een tackle van achteren. Buenaventura geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz Carretero zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Debota geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Pavón met een harde bal richting middenveld. Cabeza kopt de bal weg. de la Gente heeft problemen om de bal te vangen. Cesar is nu in balbezit. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Debota kopt de bal weg. Lekue probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buenaventura is nu in balbezit. Lekue verovert de bal door een tackle van achteren. Lekue haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Lekue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekue passt de bal met de wreef. Cesar rent richting de bal. Cesar schiet op doel. Pavón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Unionistas 5:0

71e minuut.
Lekue is nu in balbezit. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurrekoetxea onderschept slim de pass. Lekue verovert de bal door een tackle van achteren. Lekue draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Cruz Carretero de bal. Cruz Carretero geeft de bal voor. Aurrekoetxea kopt de bal weg. Lekue bereikt de bal nog maar net als eerste. Lekue schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Juez probeert naar een medespeler te passen. Lekue is nu in balbezit. Lekue passt de bal met de wreef. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Juez passt de bal met de wreef. Lekue geeft een hoge lob. Daar is Cruz Carretero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cruz Carretero probeert naar een medespeler te passen. Debota geeft de bal voor. Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Cesar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Unionistas 6:0

81e minuut.
López de la Fuente speelt de bal door. Dévora bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar verovert de bal door een tackle van achteren. Cesar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF K - Unionistas 7:0

86e minuut.
Cruz Carretero heeft problemen om de bal te vangen. Cruz Carretero probeert naar een medespeler te passen. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

89e minuut.
Taiani onderschept slim de pass. Cruz Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Carretero probeert naar een medespeler te passen. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF K 12%, Unionistas 88%.
CF K - Unionistas 7:0