Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tresham Dinho FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Saavedra geeft de bal voor. Daar is Beltrán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Benítez rent richting de bal. Beltrán rent richting de bal. Beltrán schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Guarrotxena probeert naar een medespeler te passen. Gaspar bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Hernández is nu in balbezit. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Revert bereikt de bal nog maar net als eerste. Revert passt de bal met de wreef. Noriega is nu in balbezit. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Berizzo probeert naar een medespeler te passen. Figueiras is nu in balbezit. Figueiras passt de bal in één keer door. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán draait met de bal, schiet en ... Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - Dinho FC 0:1

20e minuut.
Daar is Berizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz Oroz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Oroz probeert naar een medespeler te passen. Beltrán is nu in balbezit. Beltrán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - Dinho FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tresham 58%, Dinho FC 42%.
Tresham - Dinho FC 0:2

51e minuut.
Revert bereikt de bal nog maar net als eerste. Revert passt de bal in één keer door. Noriega rent richting de bal. Gaspar verovert de bal door een tackle van achteren. Gaspar draait met de bal, schiet en ... Tornavaca Fernández kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Klungelig pakt Sada de bal. Berizzo rent richting de bal. Berizzo speelt de bal door. Muñoz Oroz rent richting de bal. Muñoz Oroz geeft de bal voor. Tornavaca Fernández probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Negredo Sánchez rent richting de bal. Negredo Sánchez geeft de bal voor. Gaspar rent richting de bal. Gaspar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Gutiérrez Hernández is nu in balbezit. Gutiérrez Hernández geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Negredo Sánchez de bal. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Figueiras passt de bal zonder na te denken. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra passt de bal zonder na te denken. Beltrán bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltrán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daar is Gaspar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueiras is nu in balbezit. Figueiras probeert naar een medespeler te passen. Beltrán rent richting de bal. Beltrán haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tresham 44%, Dinho FC 56%.
Tresham - Dinho FC 0:2