Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PokioMemes Casku FC
Normal Tactiek 442
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
8 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Fernández Peguero onderschept slim de pass. Costas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández Peguero verovert de bal door een tackle van achteren. Caparrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Caparrós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Marigil trapt de bal weg. Bueno Avila kopt de bal weg. Garcés rent richting de bal. Amigo Ferreiro verovert de bal door een tackle van achteren. Amigo Ferreiro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - Casku FC 0:1

21e minuut.
Múgika onderschept slim de pass. Múgika probeert naar een medespeler te passen. Fernández Hernández is nu in balbezit. Caparrós bereikt de bal nog maar net als eerste. Caparrós draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokioMemes 32%, Casku FC 68%.
PokioMemes - Casku FC 0:1

62e minuut.
Múgika verovert de bal door een tackle van achteren. Múgika geeft een hoge lob. Albacete heeft problemen om de bal te vangen. Caparrós is nu in balbezit. Caparrós haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Caparrós is nu in balbezit. Fernández Peguero is nu in balbezit. Fernández Peguero passt de bal in één keer door. Murias rent richting de bal. Murias schiet op doel. Marigil bokst de bal weg.

74e minuut.
Rodríguez Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Pérez probeert naar een medespeler te passen. Bueno Avila bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexanko bereikt de bal nog maar net als eerste. Alexanko geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Celorio passt de bal met de wreef. Barral is nu in balbezit. Barral passt de bal zonder na te denken. Amigo Ferreiro is nu in balbezit. Amigo Ferreiro draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokioMemes 50%, Casku FC 50%.
PokioMemes - Casku FC 0:1