Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
E.F.B. CANGAS Benito Camelas 523
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Olvera rent richting de bal. González Navas onderschept slim de pass. González Navas met een sublieme pass. Frey rent richting de bal. Frey schiet op doel. Calmache verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Sánchez Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Frey rent richting de bal. Frey draait met de bal, schiet en ... Lago probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Calmache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Menezo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Suárez Fernández kopt de bal weg. Lago probeert de bal aan de voet te houden. Orbaiz Lesaka is nu in balbezit. Orbaiz Lesaka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Rodríguez Harana probeert de bal aan de voet te houden. Felipe Padrón rent richting de bal. Met opzet legt Sanfélix zijn tegenspeler op de grond. Sanfélix krijgt een gele kaart. Felipe Padrón raakt geblesseerd tijdens het duel. Felipe Padrón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
E.F.B. CANGAS - Benito Camelas 523 1:0

31e minuut.
Fernández Mazzola geeft een lange en hoge pass. Pellegrino is nu in balbezit. González Torres verovert de bal door een tackle van achteren. González Torres geeft een hoge lob. Sánchez Pérez kopt de bal weg. Sagué bokst de bal weg.

37e minuut.
Daar is Sanfélix, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pellegrino rent richting de bal. Sanfélix schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sanfélix krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.F.B. CANGAS 56%, Benito Camelas 523 44%.
E.F.B. CANGAS - Benito Camelas 523 1:0

61e minuut.
Sancho trapt de bal weg. Suárez Fernández kopt de bal weg. González Navas bereikt de bal nog maar net als eerste. Frey rent richting de bal. Frey schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Orbaiz Lesaka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lago verovert de bal door een tackle van achteren. Lago geeft de bal voor. Lucero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: E.F.B. CANGAS 57%, Benito Camelas 523 43%.
E.F.B. CANGAS - Benito Camelas 523 1:0