Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PokioMemes CF K
Normal Tactiek 1
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 45.9
poor Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Debota passt de bal met de wreef. Juez met een sublieme pass. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:1

5e minuut.
Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Múgika speelt de bal door. Sánchez Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós onderschept slim de pass. López Quirós haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro bokst de bal weg. Cesar rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Múgika probeert naar een medespeler te passen. Debota is nu in balbezit. Debota speelt de bal door. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:2

9e minuut.
Garcés raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Morant komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Juez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juez geeft een hoge lob. González Díaz heeft problemen om de bal te vangen. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Debota bereikt de bal nog maar net als eerste. Debota geeft een hoge lob. Klungelig pakt Morant de bal. Cesar rent richting de bal. Cesar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Debota kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert López Quirós de bal onder controle te krijgen. Morant is nu in balbezit. López Quirós verovert de bal door een tackle van achteren. López Quirós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Cesar is nu in balbezit. Cesar passt de bal zonder na te denken. Sánchez Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós onderschept slim de pass. López Quirós schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Cruz Carretero probeert naar een medespeler te passen. Múgika is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cesar. Cesar krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Juez rent richting de bal. Juez met een sublieme pass. López Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós draait met de bal, schiet en ... Yeste Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:3

31e minuut.
Lobo trapt de bal weg. Juez rent richting de bal. Juez passt de bal met de wreef. Cesar rent richting de bal. Cesar haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. López Quirós is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabeza geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. López Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:4

36e minuut.
González Díaz speelt de bal door. Klungelig pakt Cruz Carretero de bal. Cruz Carretero passt de bal in één keer door. Cesar is nu in balbezit. Cesar schiet op doel. Yeste Navarro bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
López Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós passt de bal met de wreef. Cesar is nu in balbezit. Cesar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:5

42e minuut.
Fernández Hernández rent richting de bal. López Quirós onderschept slim de pass. López Quirós passt de bal in één keer door. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:6

45e minuut.
Yeste Navarro trapt de bal weg. Debota kopt de bal weg. Klungelig pakt González Díaz de bal. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokioMemes 71%, CF K 29%.
PokioMemes - CF K 0:6

48e minuut.
Debota geeft een lange en hoge pass. Morant kopt de bal weg. Juez probeert naar een medespeler te passen. Cesar heeft problemen om de bal te vangen. Debota geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Inworp. Cabeza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juez bereikt de bal nog maar net als eerste. Juez geeft een hoge lob. Cesar maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Debota passt de bal zonder na te denken. Juez probeert naar een medespeler te passen. Múgika bereikt de bal nog maar net als eerste. Debota onderschept slim de pass. Debota geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cesar rent richting de bal. Cesar met een sublieme pass. López Quirós bereikt de bal nog maar net als eerste. López Quirós haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:7

55e minuut.
Fernández Peguero speelt de bal door. Caparrós is nu in balbezit. López Quirós rent richting de bal. López Quirós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:8

67e minuut.
Debota heeft problemen om de bal te vangen. Debota passt de bal met de wreef. López Quirós is nu in balbezit. López Quirós haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:9

69e minuut.
Cabeza kopt de bal weg. Múgika probeert de bal met de borst te controleren. Debota met een sublieme pass. Cruz Carretero heeft problemen om de bal te vangen. Debota geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Juez probeert naar een medespeler te passen. López Quirós rent richting de bal. López Quirós schiet op doel. Morant probeert de bal aan de voet te houden. Yeste Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:10

74e minuut.
Debota is nu in balbezit. Cruz Carretero bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz Carretero met een sublieme pass. Cesar is nu in balbezit. Cesar haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cesar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesar haalt uit met een fantastische trap. Yeste Navarro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:11

80e minuut.
Debota bereikt de bal nog maar net als eerste. Debota passt de bal in één keer door. Sánchez Fuentes rent richting de bal. López Quirós is nu in balbezit. López Quirós draait met de bal, schiet en ... Yeste Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
PokioMemes - CF K 0:12

84e minuut.
Cabeza geeft de bal voor. Múgika heeft problemen om de bal te vangen. Juez met een sublieme pass. Cesar is nu in balbezit. Cesar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PokioMemes 82%, CF K 18%.
PokioMemes - CF K 0:12