Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tresham F.C.ROCAFORT
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
78% Spel op eigen helft 22%
2 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 49.7
weak Schieten formidable
poor Passen average
poor Verdedigen average


1e minuut.
Gaspar passt de bal zonder na te denken. Sánchez Benítez is nu in balbezit. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:1

4e minuut.
Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov probeert naar een medespeler te passen. Kalajdžić rent richting de bal. Kalajdžić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:2

6e minuut.
Wriedt is nu in balbezit. Wriedt geeft de bal voor. Negredo Sánchez kopt de bal weg. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:3

14e minuut.
Shterev passt de bal met de wreef. Wriedt speelt de bal door. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos draait met de bal, schiet en ... Chico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:4

18e minuut.
Malagón speelt de bal door. Wriedt met een sublieme pass. Danaos is nu in balbezit. Kalajdžić rent richting de bal. Kalajdžić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Inworp. Polyakov met een snelle inworp. Kalajdžić speelt de bal door. Wriedt geeft de bal voor. Belkondirov maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:5

24e minuut.
Polyakov is nu in balbezit. Polyakov passt de bal zonder na te denken. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap. Belkondirov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:6

29e minuut.
Liberata rent richting de bal. Liberata geeft de bal voor. Lopetegui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:7

31e minuut.
Kalajdžić met een sublieme pass. Wriedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Wriedt geeft de bal voor. Polyakov geeft een lange en hoge pass. Danaos maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:8

39e minuut.
Berizzo met een sublieme pass. Parralejo is nu in balbezit. Malagón verovert de bal door een tackle van achteren. Malagón geeft een hoge lob. Danaos kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Berizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Berizzo met een sublieme pass. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:9

41e minuut.
Revert bereikt de bal nog maar net als eerste. Revert probeert naar een medespeler te passen. Daar is Guarrotxena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Polyakov passt de bal in één keer door. Wriedt is nu in balbezit. Wriedt met een sublieme pass. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tresham 75%, F.C.ROCAFORT 25%.
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:10

46e minuut.
Kalajdžić met een sublieme pass. Danaos is nu in balbezit. Danaos geeft een lange en hoge pass. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov schiet op doel. Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Kalajdžić speelt de bal door. Danaos is nu in balbezit. Kalajdžić heeft problemen om de bal te vangen. Kalajdžić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Belkondirov de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:11

54e minuut.
Kalajdžić rent richting de bal. Kalajdžić passt de bal in één keer door. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov schiet op doel. Chico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:12

55e minuut.
Gaspar geeft de bal voor. Danaos rent richting de bal. Danaos passt de bal met de wreef. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Danaos rent richting de bal. Lopetegui is nu in balbezit. Danaos begaat een overtreding. Danaos krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Lopetegui raakt geblesseerd tijdens het duel. Lopetegui zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dunev heeft problemen om de bal te vangen. Gaspar rent richting de bal. Gaspar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wriedt geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Danaos kopt de bal weg. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Chico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:13

64e minuut.
Berizzo is nu in balbezit. Belkondirov onderschept slim de pass. Belkondirov met een sublieme pass. Danaos rent richting de bal. Danaos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:14

69e minuut.
Shterev kopt de bal weg. Negredo Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov draait met de bal, schiet en ... Chico maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:15

71e minuut.
Revert met een sublieme pass. Malagón bereikt de bal nog maar net als eerste. Malagón passt de bal met de wreef. Belkondirov rent richting de bal. Belkondirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kalajdžić passt de bal in één keer door. Sánchez Benítez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Benítez geeft een hoge lob. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste. Danaos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Danaos heeft problemen om de bal te vangen. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić speelt de bal door. Danaos rent richting de bal. Danaos draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chico met een sublieme pass. Malagón is nu in balbezit. Malagón passt de bal zonder na te denken. Polyakov geeft een lange en hoge pass. Danaos krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:16

76e minuut.
Negredo Sánchez geeft de bal voor. Inworp. Polyakov met een snelle inworp. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Belkondirov de bal onder controle te krijgen. Malagón rent richting de bal. Malagón passt de bal in één keer door. Danaos is nu in balbezit. Danaos geeft een hoge lob. Chico verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Belkondirov springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:17

83e minuut.
Polyakov speelt de bal door. Belkondirov rent richting de bal. Negredo Sánchez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belkondirov raakt geblesseerd tijdens het duel. Danaos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Chico kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Danaos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Dunev kopt de bal weg. Kalajdžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalajdžić met een sublieme pass. Belkondirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Wriedt speelt de bal door. Danaos rent richting de bal. Danaos passt de bal met de wreef. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:18

87e minuut.
Malagón kopt de bal weg. Guarrotxena heeft problemen om de bal te vangen. Belkondirov rent richting de bal. Danaos rent richting de bal. Danaos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:19

88e minuut.
Shterev passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Danaos de bal. Belkondirov is nu in balbezit. Belkondirov haalt uit met een fantastische trap. Chico probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tresham 81%, F.C.ROCAFORT 19%.
Tresham - F.C.ROCAFORT 0:20