Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OltáJRJ Sueca Utd.
Normal Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
22% Spel op eigen helft 78%
41 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 16.1
zeer goed Schieten zwak
solide Passen waardeloos
redelijk Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Boj is nu in balbezit. Zanello verovert de bal door een tackle van achteren. Zanello probeert naar een medespeler te passen. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Shatilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Shatilo passt de bal zonder na te denken. Zanello speelt de bal door. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Eriksson probeert naar een medespeler te passen. Manichejski is nu in balbezit. Manichejski passt de bal zonder na te denken. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel. Gil Oteiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is del Oro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Inworp. Kapetanović zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manichejski geeft een lange en hoge pass. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Eriksson verovert de bal door een tackle van achteren. Eriksson speelt de bal door. Hordijk met een sublieme pass. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Eriksson bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Manichejski is nu in balbezit. Manichejski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 1:0

28e minuut.
Rosado geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zanello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Manichejski rent richting de bal. Manichejski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Martínez Olmedo is nu in balbezit. Hordijk onderschept slim de pass. Hordijk probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ... Gil Oteiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
García Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Manichejski rent richting de bal. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 2:0

32e minuut.
Barrachina probeert naar een medespeler te passen. Morante bereikt de bal nog maar net als eerste. Manichejski rent richting de bal. Manichejski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hordijk probeert naar een medespeler te passen. Kapetanović rent richting de bal. Kapetanović passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Kapetanović met de inworp. Hordijk probeert naar een medespeler te passen. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gil Oteiza trapt de bal weg. Manichejski kopt de bal weg. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Kapetanović passt de bal in één keer door. Manichejski is nu in balbezit. Manichejski passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kapetanović geeft een hoge lob. del Oro heeft problemen om de bal te vangen. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OltáJRJ 21%, Sueca Utd. 79%.
OltáJRJ - Sueca Utd. 3:0

48e minuut.
Martínez Olmedo probeert naar een medespeler te passen. García Rodríguez rent richting de bal. Met opzet legt Manichejski zijn tegenspeler op de grond. Manichejski krijgt een gele kaart.

49e minuut.
García Rodríguez raakt geblesseerd tijdens het duel. Martínez Olmedo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Céspedes speelt de bal door. García Rodríguez is nu in balbezit. Manichejski verovert de bal door een tackle van achteren. Manichejski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 4:0

51e minuut.
Hordijk rent richting de bal. Hordijk met een sublieme pass. Klungelig pakt Alonso de bal. Manichejski is nu in balbezit. Manichejski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
García Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordijk verovert de bal door een tackle van achteren. Hordijk met een sublieme pass. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Alonso passt de bal in één keer door. Manichejski heeft problemen om de bal te vangen. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Boj heeft problemen om de bal te vangen. Zanello rent richting de bal. Zanello geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Gil Oteiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Zanello kopt de bal weg. Manichejski is nu in balbezit. Met opzet legt García Rodríguez zijn tegenspeler op de grond. Manichejski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Eriksson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gil Oteiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 5:0

66e minuut.
Zanello met de inworp. Manichejski bereikt de bal nog maar net als eerste. Manichejski geeft een hoge lob. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 6:0

67e minuut.
Zanello probeert naar een medespeler te passen. Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Oro is nu in balbezit. Alonso verovert de bal door een tackle van achteren. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Alonso haalt uit met een fantastische trap. del Oro probeert de bal aan de voet te houden. Boj bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanello verovert de bal door een tackle van achteren. Zanello geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
García Rodríguez is nu in balbezit. Manichejski verovert de bal door een tackle van achteren. Manichejski probeert naar een medespeler te passen. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 7:0

80e minuut.
Kapetanović speelt de bal door. Manichejski rent richting de bal. Manichejski passt de bal zonder na te denken. Alonso is nu in balbezit. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 8:0

80e minuut.
Zanello is nu in balbezit. Zanello probeert naar een medespeler te passen. Eriksson met een sublieme pass. Klungelig pakt Alonso de bal. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 9:0

83e minuut.
Hordijk bereikt de bal nog maar net als eerste. Hordijk passt de bal met de wreef. Zanello rent richting de bal. Zanello geeft de bal voor. Alonso springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Doeltrap. Gil Oteiza trapt de bal weg van het doel. Manichejski kopt de bal weg. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Gil Oteiza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Sueca Utd. 10:0

87e minuut.
Llorente Etxarri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kapetanović zal de hoekschop nemen. Alonso springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OltáJRJ 23%, Sueca Utd. 77%.
OltáJRJ - Sueca Utd. 10:0