Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unionistas RC Celta de Vigo
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Céspedes met de inworp. Ramis Barrios heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van de la Gente. Ramis Barrios raakt geblesseerd tijdens het duel. Ramis Barrios zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!

5e minuut.
Céspedes probeert naar een medespeler te passen. Ramis Barrios rent richting de bal. Ramis Barrios met een sublieme pass. Elena is nu in balbezit. Elena schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
López Rodríguez is nu in balbezit. Dévora is nu in balbezit. Dévora geeft een lange en hoge pass. López de la Fuente bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Manotas bereikt de bal nog maar net als eerste. López de la Fuente is nu in balbezit. Dévora rent richting de bal. Dévora draait met de bal, schiet en ... García Duque maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unionistas 50%, RC Celta de Vigo 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unionistas - RC Celta de Vigo 0:0

49e minuut.
Manotas onderschept slim de pass. Manotas geeft een hoge lob. Daar is Aurrekoetxea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Elena bereikt de bal nog maar net als eerste. Elena draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Basterra de bal. Dévora is nu in balbezit. Met opzet legt Basterra zijn tegenspeler op de grond. Dévora wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dévora kan niet meer verder spelen. Azpilikueta komt het veld opgelopen.

60e minuut.
de la Gente bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Gente geeft een hoge lob. González Couñago controleert de bal met de borst. López de la Fuente is nu in balbezit. López de la Fuente schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unionistas 51%, RC Celta de Vigo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Unionistas - RC Celta de Vigo 0:0