Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Benito Camelas 523 Dinho FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
9 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Gutiérrez Moreno passt de bal in één keer door. Lombardero is nu in balbezit. Lombardero probeert naar een medespeler te passen. Lembelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembelle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fernández Mazzola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez Pérez is nu in balbezit. Sánchez Pérez probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez Moreno bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Gutiérrez Hernández is nu in balbezit. Sánchez Pérez onderschept slim de pass. Sánchez Pérez speelt de bal door. Gutiérrez Moreno rent richting de bal. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Benito Camelas 523 - Dinho FC 1:0

18e minuut.
Figueiras heeft problemen om de bal te vangen. Lembelle is nu in balbezit. Lembelle passt de bal zonder na te denken. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Figueiras rent richting de bal. Lembelle verovert de bal door een tackle van achteren. Lembelle probeert naar een medespeler te passen. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lembelle is nu in balbezit. Gutiérrez Moreno is nu in balbezit. Gutiérrez Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutiérrez Moreno onderschept slim de pass. Gutiérrez Moreno draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sánchez Pérez passt de bal in één keer door. Lembelle is nu in balbezit. Figueiras bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembelle bereikt de bal nog maar net als eerste. Lembelle draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benito Camelas 523 27%, Dinho FC 73%.
Benito Camelas 523 - Dinho FC 1:0

51e minuut.
Olvera kopt de bal weg. Figueiras probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Olvera de bal. Saavedra is nu in balbezit. Saavedra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Benito Camelas 523 33%, Dinho FC 67%.
Benito Camelas 523 - Dinho FC 1:0