Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FASFATENSE FC Frente Atletico
T113 Tactiek 2
54% Balbezit 46%
65% Spel op eigen helft 35%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.3 gemiddelde waardering 36.3
formidabel Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Andrinúa probeert naar een medespeler te passen. Vicol met een sublieme pass. Żółw speelt de bal door. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Żółw geeft een lange en hoge pass. Yağmur is nu in balbezit. Yağmur geeft een lange en hoge pass. Mihranyan rent richting de bal. Mihranyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Cerliani kopt de bal weg. Socorro Trujillo heeft problemen om de bal te vangen. Żółw met een sublieme pass. Daar is García Martínez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Martínez schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Wcisło met een sublieme pass. Żółw rent richting de bal. Żółw probeert naar een medespeler te passen. García Martínez rent richting de bal. García Martínez schiet op doel. Martínez Rodríguez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Vicol is nu in balbezit. Nieto Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Nieto Cortés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FASFATENSE FC - Frente Atletico 0:1

36e minuut.
Socorro Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez is nu in balbezit. García Martínez passt de bal met de wreef. Tinajero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinajero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Navarrete geeft de bal voor. Wcisło is nu in balbezit. Mihranyan onderschept slim de pass. Mihranyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FASFATENSE FC - Frente Atletico 1:1

45e minuut.
Cárcaba is nu in balbezit. Rotas verovert de bal door een tackle van achteren. Cerliani speelt de bal door. Klungelig pakt Nieto Cortés de bal. Nieto Cortés draait met de bal, schiet en ... Martínez Rodríguez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FASFATENSE FC 61%, Frente Atletico 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FASFATENSE FC - Frente Atletico 1:1

53e minuut.
Navarrete passt de bal met de wreef. Cárcaba probeert naar een medespeler te passen. Tinajero bereikt de bal nog maar net als eerste. Tinajero schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FASFATENSE FC - Frente Atletico 2:1

61e minuut.
Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés passt de bal in één keer door. Vicol rent richting de bal. García Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Martínez haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FASFATENSE FC - Frente Atletico 2:2

62e minuut.
Nieto Cortés passt de bal zonder na te denken. Cerliani is nu in balbezit. Cerliani passt de bal met de wreef. Żółw is nu in balbezit. Żółw schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FASFATENSE FC - Frente Atletico 2:3

66e minuut.
Włostowski geeft een hoge lob. García Martínez rent richting de bal. García de la Cruz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. García Martínez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. García Martínez kan niet meer verder spelen. Frugoni komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Tinajero kopt de bal weg. Wcisło rent richting de bal. Mihranyan verovert de bal door een tackle van achteren. Mihranyan draait met de bal, schiet en ... Božičev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FASFATENSE FC - Frente Atletico 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FASFATENSE FC 68%, Frente Atletico 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FASFATENSE FC - Frente Atletico 3:3