Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rompebotas Pecador Cup
d5 C Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
42 gemiddelde waardering 35.3
solid Schieten average
adequate Passen weak
solid Verdedigen average


6e minuut.
Ugrinov onderschept slim de pass. Ugrinov passt de bal met de wreef. Maulela rent richting de bal. Maulela haalt uit met een fantastische trap. Agirrezabala probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rompebotas - Pecador Cup 1:0

23e minuut.
Iorga passt de bal met de wreef. Ugrinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukučka verovert de bal door een tackle van achteren. Maulela verovert de bal door een tackle van achteren. Maulela schiet op doel. Agirrezabala bokst de bal weg.

25e minuut.
Ugrinov haalt uit met een fantastische trap. del Amo Cagigas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bene, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maulela rent richting de bal. Maulela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rompebotas - Pecador Cup 2:0

34e minuut.
Maulela bereikt de bal nog maar net als eerste. Maulela haalt uit met een fantastische trap. del Amo Cagigas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Iorga neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ugrinov is nu in balbezit. Ugrinov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rompebotas - Pecador Cup 3:0

36e minuut.
Breahna is nu in balbezit. Barrientos is nu in balbezit. Kukučka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukučka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rompebotas 40%, Pecador Cup 60%.
Rompebotas - Pecador Cup 3:0

51e minuut.
Aganzo Méndez is nu in balbezit. Grzywa bereikt de bal nog maar net als eerste. Grzywa probeert naar een medespeler te passen. Iorga is nu in balbezit. Iorga passt de bal zonder na te denken.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kukučka geeft een lange en hoge pass. Oross probeert naar een medespeler te passen. Maulela kopt de bal weg. Ugrinov heeft problemen om de bal te vangen. Ugrinov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

58e minuut.
Babiak kopt de bal weg. El Hage geeft een lange en hoge pass. Grzywa kopt de bal weg. Ugrinov rent richting de bal. Ugrinov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Maniewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Haberski de bal. Dubilis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dubilis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rompebotas - Pecador Cup 3:1

74e minuut.
Bene is nu in balbezit. Ugrinov verovert de bal door een tackle van achteren. Ugrinov speelt de bal door. Maulela rent richting de bal. Maulela draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rompebotas - Pecador Cup 4:1

77e minuut.
Babiak rent richting de bal. Iorga rent richting de bal. Iorga geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maulela de bal. Maulela draait met de bal, schiet en ... Agirrezabala kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rompebotas 36%, Pecador Cup 64%.
Rompebotas - Pecador Cup 4:1