Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rixiloco93 Real Gonzalo CF
26012024 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
20 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 18.4
zeer goed Schieten matig
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


8e minuut.
Calado passt de bal met de wreef. Ibarrondo is nu in balbezit. Ibarrondo met een sublieme pass. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Ezquerra geeft de bal voor. Inworp. Quesada met de inworp. Fusella is nu in balbezit. Fusella haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Bożym is nu in balbezit. Ibarrondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bożym met een sublieme pass. Bello is nu in balbezit. Bello schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rixiloco93 - Real Gonzalo CF 1:0

31e minuut.
Amantegui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Andrés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quesada is nu in balbezit. Quesada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rixiloco93 - Real Gonzalo CF 2:0

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Quesada met de inworp. Fusella met een sublieme pass. Calado is nu in balbezit. Calado geeft een lange en hoge pass. Paal! Daar is Louzao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quesada zal de hoekschop nemen. Bello is nu in balbezit. Bello draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rixiloco93 34%, Real Gonzalo CF 66%.
Rixiloco93 - Real Gonzalo CF 2:0

47e minuut.
Fusella passt de bal zonder na te denken. Bello is nu in balbezit. Louzao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bello onderschept slim de pass. Bello draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Quesada met een sublieme pass. Fusella rent richting de bal. Fusella passt de bal in één keer door. Bello rent richting de bal. Bello schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Doeltrap. Rodríguez Durán trapt de bal weg van het doel. Pičuljan speelt de bal door. Calado heeft problemen om de bal te vangen. Calado geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Daar is Andrés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puente is nu in balbezit. Andrés schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Andrés krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Bożym geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert López Sáiz de bal onder controle te krijgen. Ezquerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusella is nu in balbezit. Fusella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bożym zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fusella is nu in balbezit. Fusella passt de bal zonder na te denken. Quesada geeft de bal voor. Daar is Louzao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Quesada is nu in balbezit. Quesada passt de bal met de wreef. Fusella rent richting de bal. Fusella schiet op doel. Rodríguez Durán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rixiloco93 - Real Gonzalo CF 3:0

68e minuut.
Ezquerra is nu in balbezit. Fusella onderschept slim de pass. Corominas Telechea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusella onderschept slim de pass. Fusella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

73e minuut.
Corominas Telechea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ezquerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pičuljan onderschept slim de pass. Fusella is nu in balbezit. Fusella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pičuljan rent richting de bal. Pičuljan geeft een hoge lob. Bożym kopt de bal weg. Fusella kan de bal niet met de borst controleren. Fusella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Quesada zal de hoekschop nemen. López Sáiz heeft problemen om de bal te vangen. Calado is nu in balbezit. Fusella rent richting de bal. Fusella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Cebulski onderschept slim de pass. Pičuljan probeert naar een medespeler te passen. Bello bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusella rent richting de bal. Fusella haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
López Sáiz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bożym met een snelle inworp. Fusella bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusella geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rixiloco93 - Real Gonzalo CF 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rixiloco93 17%, Real Gonzalo CF 83%.
Rixiloco93 - Real Gonzalo CF 4:0