Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catalonia FC Frente Atletico
Normal Tactiek 2
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 32.7
slecht Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Rotas geeft een lange en hoge pass. Sáez Martínez speelt de bal door. Cerliani kopt de bal weg. Klungelig pakt Rotas de bal. Rotas geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalonia FC - Frente Atletico 0:1

16e minuut.
Cerliani kopt de bal weg. Rotas is nu in balbezit. Żółw rent richting de bal. Żółw geeft een lange en hoge pass. Nieto Cortés maakt een snoekduik en kopt de bal. Sáez Martínez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nieto Cortés rent richting de bal. Nieto Cortés schiet op doel. Sáez Martínez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalonia FC - Frente Atletico 0:2

30e minuut.
Rotas rent richting de bal. Agüero begaat een overtreding. Rotas is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wcisło zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Frugoni bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Ibáñez trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Malik met de inworp. Żółw geeft een lange en hoge pass. Frugoni maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Gorospe geeft de bal voor. Inworp. Cerliani met de inworp. Żółw bereikt de bal nog maar net als eerste. Żółw haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Żółw probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Malik de bal. Malik speelt de bal door. Nieto Cortés is nu in balbezit. Nieto Cortés haalt uit met een fantastische trap. Sáez Martínez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Nieto Cortés draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Catalonia FC - Frente Atletico 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalonia FC 83%, Frente Atletico 17%.
Catalonia FC - Frente Atletico 0:3

49e minuut.
Włostowski kopt de bal weg. Gorospe is nu in balbezit. Gorospe geeft een lange en hoge pass. Malik is nu in balbezit. Malik passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Włostowski kopt de bal weg. Agüero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Malik. Malik krijgt een gele kaart. Agüero roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Agüero kan niet meer verder spelen. Malik geeft de bal voor. Callejón Aranda komt het veld opgelopen.

61e minuut.
González Santos geeft de bal voor. Włostowski kopt de bal weg. Żółw rent richting de bal. Żółw passt de bal met de wreef. Nieto Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalonia FC - Frente Atletico 0:4

68e minuut.
Malik kopt de bal weg. Malik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanfélix. Sanfélix krijgt een gele kaart. Malik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Malik zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sáez Martínez probeert naar een medespeler te passen. Malik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sanfélix. Malik raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

70e minuut.
Żółw passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Frugoni de bal. Gorospe is nu in balbezit. Frugoni verovert de bal door een tackle van achteren. Frugoni geeft een hoge lob. Sáez Martínez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nieto Cortés rent richting de bal. Nieto Cortés haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Catalonia FC - Frente Atletico 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalonia FC 69%, Frente Atletico 31%.
Catalonia FC - Frente Atletico 0:5