Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ortuella FASFATENSE FC
Normal Tactiek T113
36% Balbezit 64%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 36.7
zwak Schieten solide
zwak Passen matig
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Aceituno met een sublieme pass. Galera Sánchez is nu in balbezit. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete draait met de bal, schiet en ... Lago probeert de bal aan de voet te houden. Ben kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Vicol geeft een lange en hoge pass. Cárcaba rent richting de bal. Cárcaba passt de bal in één keer door. Verdejo rent richting de bal. Verdejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Biempica bereikt de bal nog maar net als eerste. Biempica passt de bal met de wreef. Arévalo probeert naar een medespeler te passen. Verdejo rent richting de bal. Verdejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ortuella - FASFATENSE FC 0:1

20e minuut.
Verdejo probeert naar een medespeler te passen. Habeth is nu in balbezit. Habeth passt de bal in één keer door. Villalobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Villalobos speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Busquets probeert naar een medespeler te passen. García de la Cruz met een sublieme pass. Arévalo is nu in balbezit. Gonzalvo rent richting de bal. Gonzalvo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Vicol geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rodríguez Caña met een snelle inworp. Gonzalvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gonzalvo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Biempica rent richting de bal. Villalobos onderschept slim de pass. Villalobos speelt de bal door. Aceituno heeft problemen om de bal te vangen. Aceituno schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortuella 56%, FASFATENSE FC 44%.
Ortuella - FASFATENSE FC 0:1

48e minuut.
Rodríguez Caña rent richting de bal. Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete passt de bal met de wreef. Verdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdejo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Arévalo is nu in balbezit. Arévalo passt de bal zonder na te denken. Verdejo rent richting de bal. Verdejo draait met de bal, schiet en ... Sánchez Sancho probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Lago met een sublieme pass. Sánchez Sancho heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Sancho speelt de bal door. Cárcaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcaba haalt uit met een fantastische trap. Ben verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Gonzalvo heeft problemen om de bal te vangen. Habeth bereikt de bal nog maar net als eerste. Habeth probeert naar een medespeler te passen. Cárcaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcaba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ortuella 80%, FASFATENSE FC 20%.
Ortuella - FASFATENSE FC 0:1