Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fuentes F.C. Real Berceto
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten zwak
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Orquín bereikt de bal nog maar net als eerste. Orquín probeert naar een medespeler te passen. Nachón is nu in balbezit. Nachón draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fuentes F.C. - Real Berceto 0:1

6e minuut.
Arango García trapt de bal weg van het doel. Muñoz Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Bermejo Castanedo rent richting de bal. del Amo Cagigas onderschept slim de pass. del Amo Cagigas haalt uit met een fantastische trap. Cambiasso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Melgar de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuentes F.C. - Real Berceto 0:2

8e minuut.
del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart kan de bal niet met de borst controleren. Maestre is nu in balbezit. Maestre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuentes F.C. - Real Berceto 1:2

21e minuut.
del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Arango García de bal. Nachón bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachón schiet op doel. Cambiasso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Acacio is nu in balbezit. Acacio speelt de bal door. Orquín met een sublieme pass. Nachón rent richting de bal. Nachón haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Muñoz Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Bermejo Castanedo bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas begaat een overtreding. del Amo Cagigas krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Orquín met een sublieme pass. del Oro rent richting de bal. del Oro passt de bal in één keer door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fuentes F.C. - Real Berceto 2:2

42e minuut.
Díaz Garrido rent richting de bal. Díaz Garrido passt de bal met de wreef. Maestre is nu in balbezit. Maestre haalt uit met een fantastische trap. José García probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fuentes F.C. - Real Berceto 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuentes F.C. 59%, Real Berceto 41%.
Fuentes F.C. - Real Berceto 3:2

52e minuut.
Díaz Garrido met de inworp. Klungelig pakt Oubiña de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van del Amo Cagigas. del Amo Cagigas krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

56e minuut.
Ruiz Mateos rent richting de bal. Cuéllar Jiménez begaat een overtreding. Ruiz Mateos raakt geblesseerd tijdens het duel. Oubiña met een snel genomen vrije trap. Núñez Acosta heeft problemen om de bal te vangen. Maestre is nu in balbezit. Maestre haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lojo bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Garrido onderschept slim de pass. Díaz Garrido speelt de bal door. Oubiña bereikt de bal nog maar net als eerste. Oubiña geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
del Oro met een sublieme pass. Orquín rent richting de bal. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Maestre bereikt de bal nog maar net als eerste. Maestre haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. del Oro met een snelle inworp. Núñez Acosta is nu in balbezit. Casasola verovert de bal door een tackle van achteren. Casasola geeft een hoge lob. José García probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Nachón rent richting de bal. Nachón passt de bal met de wreef. Acacio speelt de bal door. Klungelig pakt Maestre de bal. Maestre schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fuentes F.C. 40%, Real Berceto 60%.
Fuentes F.C. - Real Berceto 3:2