Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FASFATENSE FC Catalonia FC
T113 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.6 gemiddelde waardering 20.1
very good Schieten poor
adequate Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Gálvez Burgos is nu in balbezit. Craviotto rent richting de bal. Gálvez Burgos rent richting de bal. Craviotto is nu in balbezit. Craviotto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Guerrero Fernández trapt de bal weg. Klungelig pakt Parri Romero de bal. Navarrete rent richting de bal. Navarrete schiet op doel. Sáez Martínez bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Gorospe is nu in balbezit. Navarrete onderschept slim de pass. Parri Romero is nu in balbezit. Navarrete onderschept slim de pass. Navarrete schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Biempica is nu in balbezit. Biempica speelt de bal door. Cárcaba rent richting de bal. Cárcaba draait met de bal, schiet en ... Ibáñez probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FASFATENSE FC - Catalonia FC 1:0

35e minuut.
Verdejo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gálvez Burgos is nu in balbezit. Gálvez Burgos passt de bal met de wreef. Cárcaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcaba draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Navarrete passt de bal zonder na te denken. García de la Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. García de la Cruz geeft een lange en hoge pass. Cárcaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Cárcaba schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FASFATENSE FC 21%, Catalonia FC 79%.
FASFATENSE FC - Catalonia FC 1:0

54e minuut.
Navarrete geeft een hoge lob. Biempica is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Callejón Aranda. Callejón Aranda krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Navarrete is nu in balbezit. Gorospe bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete verovert de bal door een tackle van achteren. Navarrete draait met de bal, schiet en ... González Santos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
González Santos kopt de bal weg. Daar is Andrinúa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrinúa met een sublieme pass. Verdejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Sanfélix bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanfélix geeft een lange en hoge pass. Parri Romero rent richting de bal. Verdejo verovert de bal door een tackle van achteren. Verdejo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Manotas geeft de bal voor. Andrinúa kopt de bal weg. Daar is González Santos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdejo rent richting de bal. Verdejo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
García de la Cruz geeft de bal voor. Klungelig pakt Cárcaba de bal. Callejón Aranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Verdejo onderschept slim de pass. Verdejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
González Santos trapt de bal weg. Navarrete bereikt de bal nog maar net als eerste. Navarrete geeft een hoge lob. Klungelig pakt Verdejo de bal. Verdejo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FASFATENSE FC 31%, Catalonia FC 69%.
FASFATENSE FC - Catalonia FC 1:0