Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Black Crow Real Berceto
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.6
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Rey kopt de bal weg. Rodríguez Vilchez heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez Vilchez geeft de bal voor. Acacio is nu in balbezit. Acacio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Crow - Real Berceto 0:1

12e minuut.
Vilaseca Arroyo geeft een hoge lob. Inworp. Acacio met de inworp. del Amo Cagigas bereikt de bal nog maar net als eerste. del Amo Cagigas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Megía Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Megía Dávila speelt de bal door. Díaz Lorenzo met een sublieme pass. Klungelig pakt Cuéllar Sacristán de bal. Cuéllar Sacristán schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ferrón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Rodríguez Vilchez met de inworp. García Fernández is nu in balbezit. del Amo Cagigas verovert de bal door een tackle van achteren. del Amo Cagigas schiet op doel. Daar is Vilaseca Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Black Crow - Real Berceto 0:2

45e minuut.
Vilaseca Arroyo onderschept slim de pass. del Oro rent richting de bal. del Oro passt de bal met de wreef. Nachón rent richting de bal. Nachón draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Crow 58%, Real Berceto 42%.
The Black Crow - Real Berceto 0:2

65e minuut.
Orquín rent richting de bal. Orquín speelt de bal door. del Amo Cagigas rent richting de bal. Nachón is nu in balbezit. Nachón geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. López Cinta trapt de bal weg van het doel. Orquín kopt de bal weg. del Amo Cagigas rent richting de bal. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Galera Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Nachón is nu in balbezit. Galera Sánchez begaat een overtreding. Galera Sánchez krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Fernández Mengual geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Vilchez met een snelle inworp. del Amo Cagigas is nu in balbezit. del Amo Cagigas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Black Crow 62%, Real Berceto 38%.
The Black Crow - Real Berceto 0:2