Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Catalonia FC The Black Crow
Normal Tactiek 433
56% Balbezit 44%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Megía Dávila speelt de bal door. Sanfélix rent richting de bal. Sanfélix passt de bal in één keer door. Craviotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Gálvez Burgos is nu in balbezit. Gálvez Burgos geeft de bal voor. Arbeloa Coca is nu in balbezit. Arbeloa Coca haalt uit met een fantastische trap. Fernández Mengual probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

9e minuut.
Fernández Mengual geeft de bal voor. Inworp. Sanfélix met een snelle inworp. Gálvez Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gálvez Burgos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Craviotto rent richting de bal. Fernández Mengual verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Mengual passt de bal zonder na te denken. Cuéllar Sacristán rent richting de bal. Cuéllar Sacristán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Díaz Lorenzo heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Parri Romero kopt de bal weg. Gálvez Burgos speelt de bal door. Daar is Vilaseca Arroyo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Craviotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Craviotto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalonia FC 30%, The Black Crow 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catalonia FC - The Black Crow 0:0

67e minuut.
Gorrotxategi geeft een hoge lob. Parri Romero rent richting de bal. Parri Romero passt de bal zonder na te denken. Craviotto is nu in balbezit. Craviotto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Sanfélix is nu in balbezit. Barbarin rent richting de bal. Sanfélix maakt een afschuwelijke overtreding. Sanfélix krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Catalonia FC 39%, The Black Crow 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Catalonia FC - The Black Crow 0:0