Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halendied El Español
Normal Tactiek 5DEF
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 30.9
poor Schieten adequate
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Suuder geeft een hoge lob. Kośmider rent richting de bal. Llorián is nu in balbezit. Kośmider onderschept slim de pass. Kośmider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Suuder onderschept slim de pass. Suuder passt de bal met de wreef. Colmán speelt de bal door. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Tekadam is nu in balbezit. Sagalés met een sublieme pass. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka draait met de bal, schiet en ... Durruti bokst de bal weg.

26e minuut.
Colmán probeert naar een medespeler te passen. Tekadam rent richting de bal. Tekadam passt de bal in één keer door. Kośmider rent richting de bal. Kośmider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaszczowski passt de bal zonder na te denken. Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Tekadam onderschept slim de pass. Tekadam draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - El Español 0:1

34e minuut.
Kośmider onderschept slim de pass. Kośmider passt de bal met de wreef. Pellettieri probeert naar een medespeler te passen. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Daar is Suuder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Felípez bereikt de bal nog maar net als eerste. Felípez probeert naar een medespeler te passen. Lopo García rent richting de bal. Lopo García schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dănciulescu bokst de bal weg.

42e minuut.
Moradiellos is nu in balbezit. Kośmider onderschept slim de pass. Kośmider speelt de bal door. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halendied 57%, El Español 43%.
Halendied - El Español 0:1

50e minuut.
Grijalba passt de bal met de wreef. Kośmider rent richting de bal. Kośmider passt de bal met de wreef. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - El Español 0:2

60e minuut.
Inworp. Ghedini komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Daar is Mack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmán rent richting de bal. Colmán passt de bal in één keer door. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka draait met de bal, schiet en ... Durruti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Doeltrap. Durruti met een harde bal richting middenveld. Suuder kopt de bal weg. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka schiet op doel. Durruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - El Español 0:3

88e minuut.
Teixidó trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Godeiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colmán is nu in balbezit. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halendied 62%, El Español 38%.
Halendied - El Español 0:3