Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:58
  • Competitiewedstrijd: IV División.10
  • Stadion: PKFC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2141
PKFC Furolo FC
Normal Tactiek 523
45% Balbezit 55%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 30.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen redelijk


6e minuut.
Gañán rent richting de bal. Isach verovert de bal door een tackle van achteren. Isach geeft een hoge lob. Perez Sáenz is nu in balbezit. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Furolo FC 0:1

7e minuut.
Lobillo is nu in balbezit. Lobillo passt de bal zonder na te denken. Morón Vizcaíno is nu in balbezit. Morón Vizcaíno draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Furolo FC 0:2

15e minuut.
Vélez probeert naar een medespeler te passen. Gañán heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Millán. Millán krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Hernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobo rent richting de bal. del Amo Cagigas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag del Amo Cagigas naar de kleedkamers voor een vroege douche.

20e minuut.
Gañán is nu in balbezit. Isach onderschept slim de pass. Isach geeft een lange en hoge pass. Morón Vizcaíno rent richting de bal. Morón Vizcaíno draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sancho kopt de bal weg. Santaella heeft problemen om de bal te vangen. Perez Sáenz rent richting de bal. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap. Aguirre Huerga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Furolo FC 0:3

29e minuut.
Pérez Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Hernández probeert naar een medespeler te passen. Perez Sáenz rent richting de bal. Perez Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Millán passt de bal in één keer door. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz passt de bal zonder na te denken. Morón Vizcaíno bereikt de bal nog maar net als eerste. Morón Vizcaíno haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKFC 64%, Furolo FC 36%.
PKFC - Furolo FC 0:3

50e minuut.
Morón Vizcaíno heeft problemen om de bal te vangen. Morón Vizcaíno probeert naar een medespeler te passen. Hernández rent richting de bal. Perez Sáenz onderschept slim de pass. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Furolo FC 0:4

59e minuut.
Lobillo rent richting de bal. Lobillo passt de bal zonder na te denken. Santaella bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Perez Sáenz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Furolo FC 0:5

61e minuut.
Lobo speelt de bal door. Daar is Hernández, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez Blanco is nu in balbezit. Perez Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Perez Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Pereñíguez Pérez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lobillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobillo geeft een hoge lob. Perez Sáenz is nu in balbezit. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Sancho speelt de bal door. Pérez Blanco is nu in balbezit. Morón Vizcaíno verovert de bal door een tackle van achteren. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKFC 71%, Furolo FC 29%.
PKFC - Furolo FC 0:5