Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Español C.D Alhaurín de la torre
5DEF Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 19.2
redelijk Schieten matig
matig Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Intxaurraga is nu in balbezit. Sánchez Armas is nu in balbezit. Suuder onderschept slim de pass. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Hervás geeft een hoge lob. Mack geeft een hoge lob. Intxaurraga heeft problemen om de bal te vangen. Gomułka rent richting de bal. Gomułka schiet op doel. Paal! Leyn speelt de bal door. Rodríguez Puertas probeert de bal aan de voet te houden. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Llador trapt de bal weg. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka schiet op doel. Hervás probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Godeiro neemt de hoekschop. Daar is Rodríguez Puertas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghedini rent richting de bal. Ghedini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Daar is Gomułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmider rent richting de bal. Gomułka is nu in balbezit. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
El Español - C.D Alhaurín de la torre 1:0

17e minuut.
Ghedini verovert de bal door een tackle van achteren. Ghedini geeft een lange en hoge pass. Łopaciuk kopt de bal weg. Kośmider rent richting de bal. Kośmider haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Colmán probeert naar een medespeler te passen. Kośmider is nu in balbezit. Klungelig pakt Kośmider de bal. Kośmider schiet op doel. Llador maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Español - C.D Alhaurín de la torre 2:0

31e minuut.
Suuder verovert de bal door een tackle van achteren. Suuder probeert naar een medespeler te passen. Colmán probeert naar een medespeler te passen. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Colmán rent richting de bal. Colmán probeert naar een medespeler te passen. Gomułka rent richting de bal. Kośmider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Gomułka passt de bal met de wreef. Suuder is nu in balbezit. Carallo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carallo krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Español 31%, C.D Alhaurín de la torre 69%.
El Español - C.D Alhaurín de la torre 2:0

48e minuut.
Mack verovert de bal door een tackle van achteren. Mack met een sublieme pass. Gomułka rent richting de bal. Gomułka draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

58e minuut.
Ghedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Puertas onderschept slim de pass. Rodríguez Puertas geeft een hoge lob. Daar is Colmán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colmán draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Suuder rent richting de bal. Suuder geeft een lange en hoge pass. Godeiro probeert naar een medespeler te passen. Kośmider bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Doeltrap. Tekadam komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Rodríguez Puertas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sanchís komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Sánchez Armas is nu in balbezit. Colmán onderschept slim de pass. Colmán passt de bal in één keer door. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Español 37%, C.D Alhaurín de la torre 63%.
El Español - C.D Alhaurín de la torre 2:0