Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Halendied Deportivo Poyitos Klan
Normal Tactiek Gelucholy
45% Balbezit 55%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
21 gemiddelde waardering 41.3
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


2e minuut.
Brines passt de bal in één keer door. Pañeda is nu in balbezit. Pañeda passt de bal met de wreef. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Sancho geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brines zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:1

5e minuut.
Sagalés probeert naar een medespeler te passen. Pêgo geeft een lange en hoge pass. Pañeda kopt de bal weg. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Brines is nu in balbezit. Brines geeft een hoge lob. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bercu is nu in balbezit. Bercu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:2

25e minuut.
Pêgo met een snelle inworp. Pañeda rent richting de bal. Pañeda draait met de bal, schiet en ... Bercu probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:3

30e minuut.
Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda speelt de bal door. Brines geeft een hoge lob. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:4

30e minuut.
Lopo García speelt de bal door. Daar is Grijalba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel. Durruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:5

32e minuut.
Sancho bereikt de bal nog maar net als eerste. Sancho geeft de bal voor. Zorba kopt de bal weg. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Pañeda onderschept slim de pass. Pañeda geeft een lange en hoge pass. Bercu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bercu haalt uit met een fantastische trap. Durruti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:6

34e minuut.
Peters passt de bal met de wreef. Chodyniecki rent richting de bal. Chodyniecki geeft een lange en hoge pass. Peters is nu in balbezit. Peters schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:7

40e minuut.
Teixidó maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zorba kopt de bal weg. Klungelig pakt Moradiellos de bal. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:8

45e minuut.
Pêgo rent richting de bal. Pêgo geeft een lange en hoge pass. Bercu is nu in balbezit. Bercu schiet op doel. Durruti werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halendied 68%, Deportivo Poyitos Klan 32%.
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:8

46e minuut.
Pulido komt het veld opgelopen. Pañeda met een sublieme pass. Pulido is nu in balbezit. Grijalba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda rent richting de bal. Pañeda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
bin Mohd Fuad met een snelle inworp. Brines bereikt de bal nog maar net als eerste. Brines geeft een hoge lob. Pulido kan de bal niet met de borst controleren. Pulido schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:9

65e minuut.
Llorián kopt de bal weg. Brines bereikt de bal nog maar net als eerste. Brines passt de bal in één keer door. Pañeda rent richting de bal. Pañeda draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:10

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brines zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda haalt uit met een fantastische trap. Durruti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:11

82e minuut.
Pañeda is nu in balbezit. Pañeda geeft een hoge lob. López Duque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pulido bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulido draait met de bal, schiet en ... Durruti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Lopo García onderschept slim de pass. Zorba onderschept slim de pass. Zorba met een sublieme pass. Pulido rent richting de bal. Pulido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Halendied 81%, Deportivo Poyitos Klan 19%.
Halendied - Deportivo Poyitos Klan 0:12