Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Central Furolo FC
433 Tactiek 523
41% Balbezit 59%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.6 gemiddelde waardering 29.8
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen adequate


7e minuut.
Lobillo passt de bal met de wreef. Manresa is nu in balbezit. Manresa passt de bal zonder na te denken. Perez Sáenz rent richting de bal. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Millán bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt López Rekarte zijn tegenspeler op de grond. Millán is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Costa Sena zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Rodríguez Areas de bal. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz schiet op doel. Calvo-Garcia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Central - Furolo FC 0:1

9e minuut.
Rodríguez Areas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Isach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Morón Vizcaíno de bal. Morón Vizcaíno schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lobillo onderschept slim de pass. Lobillo speelt de bal door. Rodríguez Areas is nu in balbezit. Perez Sáenz onderschept slim de pass. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Central - Furolo FC 0:2

34e minuut.
Prat onderschept slim de pass. Perez Sáenz onderschept slim de pass. Lobillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobillo schiet op doel. Calvo-Garcia werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Central - Furolo FC 0:3

40e minuut.
Cullá zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Millán is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van López Rekarte. López Rekarte krijgt een gele kaart. Millán raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Central 74%, Furolo FC 26%.
FC Central - Furolo FC 0:3

58e minuut.
Millán probeert naar een medespeler te passen. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prat rent richting de bal. Perez Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Perez Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Lobillo rent richting de bal. Lobillo passt de bal zonder na te denken. Chaves met een sublieme pass. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Rodríguez Areas bereikt de bal nog maar net als eerste. Millán verovert de bal door een tackle van achteren. Millán speelt de bal door. Perez Sáenz heeft problemen om de bal te vangen. Perez Sáenz draait met de bal, schiet en ... Calvo-Garcia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Manresa geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Isach zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morón Vizcaíno is nu in balbezit. Morón Vizcaíno geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Central 64%, Furolo FC 36%.
FC Central - Furolo FC 0:3