Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD VILLAREJO Racing Aragon
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Rivas Alvaro met een sublieme pass. Jové Rubí is nu in balbezit. Met opzet legt Pastor zijn tegenspeler op de grond. Pastor krijgt een gele kaart. Jové Rubí moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jové Rubí kan niet meer verder spelen. Elías komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Cobeño Iglesias passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Otxoa de bal. Piña Cousillas rent richting de bal. Sepúlveda is nu in balbezit. Sepúlveda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD VILLAREJO 59%, Racing Aragon 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD VILLAREJO - Racing Aragon 0:0

50e minuut.
Arantegui speelt de bal door. Lopes is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baragaño. Baragaño krijgt een gele kaart.

64e minuut.
de la Gente met de inworp. Piña Cousillas rent richting de bal. Piña Cousillas passt de bal in één keer door. Cobeño Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD VILLAREJO - Racing Aragon 1:0

77e minuut.
Baragaño onderschept slim de pass. Gandul bereikt de bal nog maar net als eerste. Baragaño verovert de bal door een tackle van achteren. Irazoki rent richting de bal. Irazoki schiet op doel. Pérez Oliveros bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD VILLAREJO - Racing Aragon 1:1

89e minuut.
Elías geeft een hoge lob. Daar is Rivas Alvaro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cobeño Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. Cobeño Iglesias met een sublieme pass. Daar is Camacho Barnola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
CD VILLAREJO - Racing Aragon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD VILLAREJO 35%, Racing Aragon 65%.
CD VILLAREJO - Racing Aragon 2:1