Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Poyitos Klan El Español
Gelucholy Tactiek 5DEF
54% Balbezit 46%
32% Spel op eigen helft 68%
15 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
11 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 31.5
goed Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Baranovschi probeert naar een medespeler te passen. Łopaciuk is nu in balbezit. Rzeźnik verovert de bal door een tackle van achteren. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ... Dănciulescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Łopaciuk is nu in balbezit. Łopaciuk geeft de bal voor. Inworp. Lečík met de inworp. Baranovschi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Alzamora speelt de bal door. Yus is nu in balbezit. Yus passt de bal met de wreef. Rzeźnik is nu in balbezit. Rzeźnik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - El Español 1:0

33e minuut.
Lečík met een snelle inworp. Ghedini is nu in balbezit. Baranovschi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baranovschi krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Baranovschi verovert de bal door een tackle van achteren. Baranovschi met een sublieme pass. Yus is nu in balbezit. Yus draait met de bal, schiet en ... Łopaciuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dănciulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Dombi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yus probeert de bal met de borst te controleren. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Yus onderschept slim de pass. Yus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Mack geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lečík met een snelle inworp. Baranovschi rent richting de bal. Baranovschi geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Dombi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Pellettieri de bal. Baranovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranovschi haalt uit met een fantastische trap. Dănciulescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - El Español 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Poyitos Klan 32%, El Español 68%.
Deportivo Poyitos Klan - El Español 2:0

61e minuut.
Godeiro rent richting de bal. Godeiro passt de bal met de wreef. Kośmider heeft problemen om de bal te vangen. Dombi is nu in balbezit. Dombi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Márquez geeft een hoge lob. Godeiro bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombi onderschept slim de pass. Dombi geeft een lange en hoge pass. Rzeźnik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ghedini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lečík onderschept slim de pass. Lečík probeert naar een medespeler te passen. Baranovschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baranovschi schiet op doel. Dănciulescu bokst de bal weg.

85e minuut.
Alzamora probeert naar een medespeler te passen. Baranovschi rent richting de bal. Baranovschi passt de bal met de wreef. Rzeźnik rent richting de bal. Rzeźnik haalt uit met een fantastische trap. Dănciulescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Poyitos Klan 33%, El Español 67%.
Deportivo Poyitos Klan - El Español 2:0