Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.D Alhaurín de la torre Halendied
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 20.9
matig Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


6e minuut.
López Duque geeft een hoge lob. Lopo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Leyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopo García verovert de bal door een tackle van achteren. Lopo García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Alhaurín de la torre - Halendied 0:1

14e minuut.
Ull is nu in balbezit. Ull passt de bal in één keer door. Montiagut bereikt de bal nog maar net als eerste. Carallo is nu in balbezit. Carallo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D Alhaurín de la torre - Halendied 1:1

17e minuut.
Ull rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Izuriaga. Ull is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ull zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Montiagut kopt de bal weg. Zaldua bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldua schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Alhaurín de la torre - Halendied 2:1

23e minuut.
Ull probeert naar een medespeler te passen. Moradiellos probeert de bal aan de voet te houden. Montiagut rent richting de bal. Carallo rent richting de bal. Carallo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Lopo García bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Armas onderschept slim de pass. Sánchez Armas speelt de bal door. Grijalba rent richting de bal. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
C.D Alhaurín de la torre - Halendied 2:2

40e minuut.
Sagalés met een sublieme pass. Klungelig pakt Lopo García de bal. Hervás verovert de bal door een tackle van achteren. Grijalba onderschept slim de pass. Grijalba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lopo García rent richting de bal. Hervás verovert de bal door een tackle van achteren. Hervás probeert naar een medespeler te passen. Montiagut is nu in balbezit. Montiagut draait met de bal, schiet en ... Durruti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Alhaurín de la torre 62%, Halendied 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
C.D Alhaurín de la torre - Halendied 2:2

54e minuut.
Moradiellos onderschept slim de pass. Moradiellos passt de bal met de wreef. Grijalba is nu in balbezit. Grijalba haalt uit met een fantastische trap. Llador werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.D Alhaurín de la torre - Halendied 2:3

59e minuut.
Leyn geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Felípez met een snelle inworp. Grijalba rent richting de bal. Grijalba haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Llador speelt de bal door. Moradiellos heeft problemen om de bal te vangen. Montiagut bereikt de bal nog maar net als eerste. Carallo rent richting de bal. Carallo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Sagalés passt de bal met de wreef. Daar is Sánchez Armas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sánchez Armas passt de bal in één keer door. Carallo bereikt de bal nog maar net als eerste. Carallo draait met de bal, schiet en ... Durruti bokst de bal weg.

89e minuut.
Klungelig pakt Sánchez Armas de bal. Grijalba rent richting de bal. Ull tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ull krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.D Alhaurín de la torre 59%, Halendied 41%.
C.D Alhaurín de la torre - Halendied 2:3