Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furolo FC Aguilar CF
523 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
30.3 gemiddelde waardering 16.8
weak Schieten weak
average Passen hopeless
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Amoedo Chas speelt de bal door. Chaves rent richting de bal. Chaves met een sublieme pass. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pereñíguez Pérez met een snelle inworp. Queijo is nu in balbezit. Lobillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lobillo geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Naredo met een snelle inworp. Amoedo Chas rent richting de bal. Millán is nu in balbezit. Perez Sáenz rent richting de bal. Perez Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Pereñíguez Pérez heeft problemen om de bal te vangen. Pereñíguez Pérez geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Millán de bal. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolo FC 32%, Aguilar CF 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furolo FC - Aguilar CF 0:0

79e minuut.
Queijo geeft een hoge lob. Gironès bereikt de bal nog maar net als eerste. Gironès geeft een hoge lob. Puertas is nu in balbezit. Puertas draait met de bal, schiet en ... García de León probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Lobillo met een sublieme pass. Amoedo Chas rent richting de bal. Morón Vizcaíno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Morón Vizcaíno krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolo FC 30%, Aguilar CF 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Furolo FC - Aguilar CF 0:0