Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furolo FC C.D Alhaurín de la torre
523 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
28.9 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Sánchez Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobillo verovert de bal door een tackle van achteren. Lobillo met een sublieme pass. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Guerra onderschept slim de pass. Guerra geeft een lange en hoge pass. Sánchez Armas rent richting de bal. Perez Sáenz onderschept slim de pass. Perez Sáenz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Isach passt de bal zonder na te denken. Perez Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... Intxaurraga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

18e minuut.
Sánchez Armas met een sublieme pass. Chaves probeert naar een medespeler te passen. Hervás rent richting de bal. Perez Sáenz onderschept slim de pass. Perez Sáenz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Millán speelt de bal door. Sanchís is nu in balbezit. Guerra onderschept slim de pass. Guerra probeert naar een medespeler te passen. Isach geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Perez Sáenz rent richting de bal. Perez Sáenz draait met de bal, schiet en ... Llador probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Isach speelt de bal door. Guerra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ull begaat een overtreding. Ull krijgt een gele kaart. Guerra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isach zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perez Sáenz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furolo FC - C.D Alhaurín de la torre 1:0

38e minuut.
Millán geeft de bal voor. Pereñíguez Pérez rent richting de bal. Pereñíguez Pérez geeft een hoge lob. Guerra is nu in balbezit. Guerra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Millán onderschept slim de pass. Millán geeft een lange en hoge pass. Leyn heeft problemen om de bal te vangen. Lobillo rent richting de bal. Lobillo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolo FC 27%, C.D Alhaurín de la torre 73%.
Furolo FC - C.D Alhaurín de la torre 1:0

61e minuut.
Intxaurraga is nu in balbezit. Intxaurraga passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hervás de bal. Perez Sáenz is nu in balbezit. Perez Sáenz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sánchez Cipitria geeft een lange en hoge pass. Perez Sáenz is nu in balbezit. Sánchez Armas met een sublieme pass. Guerra rent richting de bal. Guerra draait met de bal, schiet en ... Llador probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Pereñíguez Pérez probeert de bal met de borst te controleren. Leyn is nu in balbezit. Pereñíguez Pérez onderschept slim de pass. Pereñíguez Pérez geeft een hoge lob. Daar is Intxaurraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llador kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furolo FC 32%, C.D Alhaurín de la torre 68%.
Furolo FC - C.D Alhaurín de la torre 1:0