Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:55
  • Competitiewedstrijd: IV División.10
  • Stadion: PKFC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2859
PKFC Deportivo Poyitos Klan
Normal Tactiek Gelucholy
45% Balbezit 55%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 21
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
17.3 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Borrasso is nu in balbezit. Peters is nu in balbezit. Borrasso rent richting de bal. Peters rent richting de bal. Peters draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Deportivo Poyitos Klan 0:1

6e minuut.
Cañamero rent richting de bal. Pêgo geeft een lange en hoge pass. Peters kopt de bal weg. Borrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso draait met de bal, schiet en ... Aguirre Huerga bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Peters rent richting de bal. Peters schiet op doel. Aguirre Huerga bokst de bal weg.

12e minuut.
Santaella trapt de bal weg van het doel. Brines rent richting de bal. Brines passt de bal zonder na te denken. Peters rent richting de bal. Peters haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Pañeda onderschept slim de pass. Pañeda speelt de bal door. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Santaella de bal onder controle te krijgen. Aguirre Huerga kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Brines met een snelle inworp. Pañeda geeft de bal voor. Martín Carabias kopt de bal weg. Klungelig pakt Pêgo de bal. Pêgo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Pêgo kopt de bal weg. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso rent richting de bal. Borrasso schiet op doel. Aguirre Huerga werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Deportivo Poyitos Klan 0:2

28e minuut.
Cañamero speelt de bal door. Brines bereikt de bal nog maar net als eerste. Brines geeft de bal voor. Borrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Deportivo Poyitos Klan 0:3

30e minuut.
Cañamero is nu in balbezit. Borrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañamero begaat een overtreding. Cañamero krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Aguirre Huerga trapt de bal weg van het doel. Inworp. Brines met de inworp. Pañeda rent richting de bal. Pañeda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Vélez rent richting de bal. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vélez. Vélez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKFC 78%, Deportivo Poyitos Klan 22%.
PKFC - Deportivo Poyitos Klan 0:3

48e minuut.
Martín Carabias heeft problemen om de bal te vangen. Pêgo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pêgo geeft een hoge lob. Borrasso is nu in balbezit. Borrasso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pañeda passt de bal in één keer door. Brines rent richting de bal. Santaella bereikt de bal nog maar net als eerste. Brines onderschept slim de pass. Brines geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Pañeda rent richting de bal. Brines met een sublieme pass. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Peters draait met de bal, schiet en ... Aguirre Huerga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Deportivo Poyitos Klan 0:4

79e minuut.
Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Borrasso de bal onder controle te krijgen. Peters is nu in balbezit. Peters haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Brines met een sublieme pass. Santaella heeft problemen om de bal te vangen. Peters bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
PKFC - Deportivo Poyitos Klan 0:5

88e minuut.
Pêgo met een snelle inworp. Pañeda rent richting de bal. Pañeda met een sublieme pass. Peters is nu in balbezit. Peters draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PKFC 75%, Deportivo Poyitos Klan 25%.
PKFC - Deportivo Poyitos Klan 0:5