Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
El Español javierfs
5DEF Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.4 gemiddelde waardering 20.3
redelijk Schieten zwak
matig Passen slecht
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Godeiro met een sublieme pass. Niggemann met een sublieme pass. Kośmider rent richting de bal. Kośmider draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Kośmider heeft problemen om de bal te vangen. Kośmider met een sublieme pass. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Vilchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
El Español - javierfs 1:0

7e minuut.
Inworp. Godeiro met een snelle inworp. Suuder rent richting de bal. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Ugidos is nu in balbezit. Mack onderschept slim de pass. Mack met een sublieme pass. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomułka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Velarde is nu in balbezit. Velarde passt de bal zonder na te denken. Jaszczowski rent richting de bal. Gordaliza onderschept slim de pass. Gordaliza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
El Español - javierfs 1:1

28e minuut.
Martínez Madrigal heeft problemen om de bal te vangen. Ghedini rent richting de bal. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider is nu in balbezit. Kośmider schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Huegún met een snelle inworp. Velarde geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gordaliza de bal. Gordaliza haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Martínez Madrigal verovert de bal door een tackle van achteren. Martínez Madrigal geeft een hoge lob. Jaszczowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordaliza verovert de bal door een tackle van achteren. Gordaliza schiet op doel. Dănciulescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Klungelig pakt Martínez Madrigal de bal. Kośmider rent richting de bal. Martínez Madrigal bereikt de bal nog maar net als eerste. Kośmider onderschept slim de pass. Kośmider schiet op doel. Paal! Rodríguez Vilchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El Español - javierfs 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Español 43%, javierfs 57%.
El Español - javierfs 2:1

62e minuut.
Ghedini rent richting de bal. Niggemann is nu in balbezit. Niggemann speelt de bal door. Daar is Kośmider, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kośmider haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Piñar probeert naar een medespeler te passen. Velarde is nu in balbezit. Velarde speelt de bal door. Gordaliza is nu in balbezit. Gordaliza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gomułka passt de bal met de wreef. Martínez Madrigal rent richting de bal. Ghedini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ghedini krijgt een gele kaart. Martínez Madrigal roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Martínez Madrigal kan niet meer verder spelen. Estruch Martínez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El Español 44%, javierfs 56%.
El Español - javierfs 2:1