Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
RC Recreativo de Huelva Aguilar CF
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen hopeless
poor Verdedigen hopeless


27e minuut.
Naredo rent richting de bal. Naredo geeft een hoge lob. Puertas rent richting de bal. Puertas haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert López Granados de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Queijo is nu in balbezit. Queijo probeert naar een medespeler te passen. Pineda Romero speelt de bal door. Mendía rent richting de bal. Mendía haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Mendía is nu in balbezit. Gandul verovert de bal door een tackle van achteren. Gandul passt de bal in één keer door. Jara bereikt de bal nog maar net als eerste. Jara haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
RC Recreativo de Huelva - Aguilar CF 1:0

43e minuut.
Algar bereikt de bal nog maar net als eerste. Algar geeft een lange en hoge pass. Maó kopt de bal weg. Mendía is nu in balbezit. Mendía schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Recreativo de Huelva 39%, Aguilar CF 61%.
RC Recreativo de Huelva - Aguilar CF 1:0

48e minuut.
Río met een sublieme pass. Martínez Núñez geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Cedrún de bal onder controle te krijgen. Puertas rent richting de bal. Puertas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Algar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baquero met de inworp. Maó is nu in balbezit. Maó geeft de bal voor. Gómez-Cuenca bokst de bal weg.

60e minuut.
Gandul is nu in balbezit. Gandul geeft de bal voor. Cornudella speelt de bal door. Puertas probeert de bal aan de voet te houden. Puertas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
RC Recreativo de Huelva - Aguilar CF 1:1

64e minuut.
Cornudella is nu in balbezit. Cornudella speelt de bal door. Puertas is nu in balbezit. Puertas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Guzmán probeert naar een medespeler te passen. Queijo rent richting de bal. Queijo geeft de bal voor. Puertas is nu in balbezit. Puertas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RC Recreativo de Huelva 38%, Aguilar CF 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RC Recreativo de Huelva - Aguilar CF 1:1