Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 18:58
  • Competitiewedstrijd: IV División.10
  • Stadion: Las Gaunas
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6401
Deportivo Poyitos Klan javierfs
Gelucholy Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
24% Spel op eigen helft 76%
33 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 19.4
solid Schieten weak
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Brines kopt de bal weg. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Osoro bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso verovert de bal door een tackle van achteren. Borrasso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Ugidos kopt de bal weg. Brines speelt de bal door. Človek met een sublieme pass. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Vilchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pêgo neemt de hoekschop. Klungelig pakt Borrasso de bal. Pañeda is nu in balbezit. Pañeda haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Vilchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - javierfs 1:0

7e minuut.
Na een snelle pass probeert Borrasso de bal onder controle te krijgen. Huegún rent richting de bal. Borrasso onderschept slim de pass. Borrasso schiet op doel. Rodríguez Vilchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - javierfs 2:0

11e minuut.
Estruch Martínez geeft een hoge lob. Inworp. Pêgo met een snelle inworp. Borrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Vilchez bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pêgo neemt de hoekschop. Klungelig pakt García Rivas de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Velarde is nu in balbezit. Borrasso verovert de bal door een tackle van achteren. Borrasso schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert Človek de bal onder controle te krijgen. Piñar is nu in balbezit. Človek verovert de bal door een tackle van achteren. Človek geeft een hoge lob. Borrasso krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Vilchez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - javierfs 3:0

19e minuut.
Doeltrap. Rodríguez Vilchez met een harde bal richting middenveld. Daar is Viedma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pañeda rent richting de bal. Pañeda haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Viedma is nu in balbezit. Viedma geeft een lange en hoge pass. Človek bereikt de bal nog maar net als eerste. Človek geeft een lange en hoge pass. Borrasso maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Huegún probeert naar een medespeler te passen. Človek geeft de bal voor. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Brines bereikt de bal nog maar net als eerste. Brines passt de bal in één keer door. Pañeda rent richting de bal. Pañeda haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert García Rivas de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pêgo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Borrasso de bal. Pañeda is nu in balbezit. Pañeda haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Vilchez bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Poyitos Klan 26%, javierfs 74%.
Deportivo Poyitos Klan - javierfs 3:0

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pêgo met de inworp. Brines met een sublieme pass. Pañeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pañeda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Alba onderschept slim de pass. Zorba verovert de bal door een tackle van achteren. Zorba geeft de bal voor. Pañeda rent richting de bal. Pañeda schiet op doel. Rodríguez Vilchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Viedma rent richting de bal. Viedma geeft een hoge lob. Človek geeft een lange en hoge pass. Pañeda rent richting de bal. Pañeda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Viedma, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Človek bereikt de bal nog maar net als eerste. Človek passt de bal zonder na te denken. Borrasso is nu in balbezit. Borrasso haalt uit met een fantastische trap. Rodríguez Vilchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Alba rent richting de bal. Človek verovert de bal door een tackle van achteren. Človek speelt de bal door. Daar is Borrasso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borrasso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Estruch Martínez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pêgo met de inworp. Brines is nu in balbezit. Brines geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Človek bereikt de bal nog maar net als eerste. Človek probeert naar een medespeler te passen. García Rivas met een sublieme pass. Borrasso heeft problemen om de bal te vangen. Borrasso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - javierfs 4:0

74e minuut.
Daar is Alba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brines rent richting de bal. Velarde is nu in balbezit. Brines verovert de bal door een tackle van achteren. Brines probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pêgo rent richting de bal. Pêgo geeft de bal voor. Borrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - javierfs 5:0

78e minuut.
Pêgo is nu in balbezit. Pêgo geeft de bal voor. Pañeda heeft problemen om de bal te vangen. Borrasso is nu in balbezit. Borrasso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Človek is nu in balbezit. Človek geeft de bal voor. Borrasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Borrasso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - javierfs 6:0

84e minuut.
bin Mohd Fuad geeft de bal voor. Viedma kopt de bal weg. Osoro heeft problemen om de bal te vangen. Pañeda is nu in balbezit. Pañeda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Poyitos Klan - javierfs 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Poyitos Klan 22%, javierfs 78%.
Deportivo Poyitos Klan - javierfs 7:0